Nieuws

Helix Groep: Blijvend leren biedt kansen

De wereld om ons heen verandert. Om daar als ondernemer goed mee om te gaan, is het belangrijk te blijven leren. Als aanbieder van opleidingen en ontwikkelaar van digitale leeroplossingen speelt de Helix Groep daarin een belangrijke rol. ,,Vandaag moet leren op één staan”, vindt interim-directeur Jan-Willem Wisse van de Helix Groep. ,,Leren vergroot kansen voor ondernemingen en werknemers. Blijven leren is essentieel om te kunnen omgaan met veranderingen.”

Compleet opleidingsaanbod
Helix Training & Consult heeft een compleet opleidingsaanbod voor overheid, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Leren kan klassikaal maar ook via blended learning en e-learning. Naast trainingen van de zogeheten ‘soft skills’, opleidingen met eindkwalificaties (met branche-erkenning) en de Zeeuwse Lasschool, worden ook maatwerktrajecten aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld een talenaudit voor het vaststellen van de wijze waarop individueel taalcompetenties kunnen worden bijgeschoold.

Maritiem
Helix Learning ontwikkelt en realiseert digitale leer-, toets- en managementoplossingen voor onderwijs en bedrijfsleven. ,,Samen met Maritiem Instituut De Ruyter hebben we Colregs ontwikkeld: een toetsenbank, gericht op het oefenen en toetsen van de internationale verkeersregels op zee. De digitale toetsenbank Colregs wordt inmiddels op alle maritieme opleidingen in Nederland gebruikt en per 1 januari 2016 wereldwijd uitgerold.

Learning Management Systems
Daarnaast worden voor opdrachtgevers Learning Management Systems ontwikkeld waarin digitale poort- en veiligheidsinstructies en opleidingen beschikbaar worden gesteld. Voor de ontwikkeling van blended learning en e-learning is in eigen huis een opnamestudio.

HelixGroepBannerHelix Groep
Ravensteijnweg 1
4337 PG Middelburg
0118-558290
www.helixgroep.nl

Je vindt de Helix Groep tijdens Contacta op stand 318 (Walcherenplein)

Tags

Related Articles

Geef een reactie