Nieuws

Istimewa Elektro behaalt onderscheiding

Istimewa Elektro behaalt hoogst haalbare onderscheiding binnen reduceren van CO2 uitstoot

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Istimewa Elektro. Op 11 mei jl. heeft Istimewa Elektro het CO2 trede 5 certificaat ontvangen van Bureau Veritas. Het trede 5 certificaat is de hoogst haalbare onderscheiding binnen het reduceren van CO2-uitstoot. Istimewa Elektro was al in het bezit van trede 3 en heeft nu de stap gemaakt naar trede 5.

IstimewaCO2 trede 5 certificaat

Het CO2 trede 5 certificaat is onderdeel van de CO2-Prestatieladder. De prestatieladder kent 5  treden op 5 niveaus, opklimmend van 1 tot 5. De prestatieladder is een instrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2. Het doel ervan is om bedrijven te stimuleren hun eigen CO2-uitstoot en die van hun leveranciers te inventariseren en te zoeken naar mogelijkheden om deze CO2-uitstoot te verminderen. Sinds 2011 heeft Istimewa Elektro haar CO2-uitstoot met meer dan 10% gereduceerd.

MVO

Istimewa Elektro streeft er naar, in samenwerking met de opdrachtgever ,een project zo duurzaam mogelijk te realiseren. Naast de CO2-Prestatieladder is Istimewa Elektro aangesloten bij de Milieubarometer van de stichting Stimular en partner van het Klimaatplein. Hiermee benadrukt ze het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en werkt waar mogelijk mee aan initiatieven om duurzaam ondernemen verder te stimuleren.

Istimewa Elektro

Al meer dan 40 jaar is Istimewa Elektro actief in de elektro-en besturingstechniek. Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Istimewa Elektro, met vestigingen in Vlissingen-Oost, Veghel en Rotterdam, kan bouwen op een enorme kennis en ervaring in  onder meer de bouw van infrastructurele werken, olie- en gasplatforms en industriële installaties.

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close