Nieuws

LetselVerhalen genomineerd voor FD Gazellen

LetselVerhalen is genomineerd voor de FD (het Financieele Dagblad) Gazellen Awards 2016. Dit zijn de jaarlijkse awards voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. LetselVerhalen is genomineerd in de regio Zuid (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland). Op 24 november 2016 vindt de feestelijke uitreiking plaats in het Evoluon in Eindhoven.

Nominatie Gazellen Award LetselVerhalen 2016Achter ieder letsel zit een verhaal
“Wij doen het anders dan in de branche gebruikelijk is”, vertelt Judith Dingemanse, directeur LetselVerhalen. “En daar zit hoogstwaarschijnlijk ook de basis van ons succes.” In 2010 startte ze LetselVerhalen, waarin ze deskundige juridische begeleiding combineert met oprechte betrokkenheid bij haar cliënten. “Wat ben ik trots op ons team, deze nominatie is een bekroning voor hun inzet en toewijding en laat zien dat onze aanpak werkt”.

Organisatie
LetselVerhalen behartiger de belangen van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers door heel Nederland. Onze dienstverlening is onderscheidend. Met oprecht oor en oog voor de slachtoffers zijn wij betrokken bij hun persoonlijke verhaal. LetselVerhalen ontzorgt en verzorgt het hele juridische proces van het claimen van de letselschade met als doel de blik weer op de toekomst richten, ópleven na letselschade.

logo letselverhalen

Tags

Related Articles

Geef een reactie