Nieuws

Lumileds-directeur nieuwe voorzitter BZW Midden- en Noord-Zeeland

Ronald Reunis benoemd tijdens BZW-ledenvergadering in Middelburg

Ronald Reunis is op 2 februari jl. benoemd tot voorzitter van BZW Midden- en Noord-Zeeland. Tijdens de ledenvergadering in Middelburg presenteerde hij zich aan de leden van de kring. Reunis (55) is in het dagelijks leven directeur van Lumileds in Middelburg. Reunis neemt de voorzittershamer over van Peter Kamstra, die is vertrokken bij ABN AMRO. BZW Midden- en Noord-Zeeland is een actieve ondernemerskring die zich inzet voor een uitstekend vestigingsklimaat voor het bedrijfsleven in de regio.

Ronald Reunis heeft zijn gehele carrière gewerkt bij Philips. Hij startte zijn carrière bij Vitrite en is nu weer terug in Middelburg. Gedurende zijn loopbaan heeft Reunis voor Philips in Polen, Indonesië en Italië gewerkt. Hij heeft als laatste bij Philips in Roosendaal en Terneuzen gewerkt met daarnaast een ‘global’ rol in kwaliteit. Voor BZW is hij geen onbekende, omdat hij in het verleden al vice-voorzitter was van BZW Roosendaal. BZW Midden- en Noord-Zeeland haalt met de komst van Reunis veel bestuurlijke ervaring binnen.

Reunis sprak tijdens zijn benoeming over het feit er veel openheid in het bedrijfsleven is, maar dat veel bedrijven druk zijn met zichzelf. BZW biedt voor het Zeeuwse bedrijfsleven een platform waar leden hun kennis kunnen delen. “Ik wil de aanwezige kennis op diverse gebieden onderling beter benutten. Het Zeeuwse bedrijfsleven moet samen snelheid maken en leren van elkaar”, aldus Reunis. “Die kennis moeten we juist slagvaardig inzetten om het ondernemen in Zeeland nog leuker te maken en juist de aantrekkingskracht te vergroten”.

Lumileds

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie