Nieuws

Multifunctionele bedrijfsunits in Arendskerke

Bedrijfsunits op kleinschalig industrieterrein

Op een kleinschalig industrieterrein bieden wij deze multifunctionele bedrijfsunit met ruim 80 m2 bedrijfsoppervlak op de begane grond en 27 m2 op de verdieping te koop aan. Deze unit staat op 142 m2 eigen grond en maakt deel uit van een kleinschalig complex. De naastgelegen unit nummer 05 is in combinatie met nummer 04 te koop of separaat. De bestemming voor de units is breed waardoor er diverse gebruiksmogelijkheden zijn.

Bestemmingsplan

De bestemming is “Bedrijven met bijbehorende erven klasse A”. Bedrijven onder klasse A kunnen vallen onder categorie 1, 2, 3 en 4 van de Staat van Inrichtingen van “Eindewege II 1996”.

Bereikbaarheid en ligging

De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A58. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen op resp. 45, 55 en 60 autominuten binnen handbereik. Tevens zorgt de verbinding van de Westerscheldetunnel dat Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) binnen 30 minuten bereikbaar is. Het bedrijventerrein ”Eindewege” is omstreeks 1960 – 1970 ontwikkeld. De omliggende gebouwen zijn de laatste jaren grotendeels gemoderniseerd. Het complex waar deze units zich in bevinden is opgezet omstreeks 2005 – 2006.

Kadastrale informatie

Kadastrale gemeente GOES, sectie H, nummer 3407, grootte 1 are en 42 centiare

Algemene informatie

Deze unit is volledig uitgevoerd in een staalconstructie met sandwichpaneelwanden, een stalen dak en betonnen vloer. De indeling betreft een entree met meterkast en toilet. De werkvloer op de begane grond is 80 m2. Via een vaste trap is de entresolvloer van circa 27 m2 bereikbaar die thans als opslagruimte in gebruik is. De hoogte van de begane grond tot de zolder betreft 3 meter. Via een tussendeur is unit nummer 5 bereikbaar. Hierdoor kan er optimaal van 2 units gebruik worden gemaakt!

Er is parkeergelegenheid met klinkers op eigen terrein (voorzijde) van circa 62 m2 per unit.

Verder is unit nummer 4 voorzien van:

– Gas, water en elektra
– Elektra 380v. krachtstroom aanwezig
– Separate meterkast met 18 groepen
– Overhead deur van 4 x 4 meter

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op met Cees Kole makelaars-taxateurs 0113-342614 of via info@ceeskole.nl.

Related Articles

Geef een reactie