Nieuws

Nieuwe sponsor voor Zeeuwse PioniersPrijs

Rijkse Accountants & Adviseurs is samen met de Zeeuwse Rabobanken de komende jaren sponsor van de jaarlijkse Zeeuwse PioniersPrijs

De Zeeuwse PioniersPrijs zal de komende jaren worden ondersteund door Rijkse, het Zeeuwse accountants- en adviseurskantoor met zeven vestigingen in Zuidwest-Nederland. Deze jaarlijkse prijs is vijf jaar geleden door De Zeeuwse Connectie in het leven geroepen om meer aandacht en steun te geven aan initiatieven die Zeeland positief op de kaart zetten. De winnaar krijgt €5.000 prijzengeld, naast een kunstwerk en veel media-aandacht. Rijkse is hoofdsponsor, samen met de Zeeuwse Rabobanken. De prijs wordt ook ondersteund door de provincie Zeeland en wordt dit jaar in november uitgereikt.

ZeeuwsePioniersPrijs“Rijkse is een mooi Zeeuws bedrijf dat ook echt betrokken is bij Zeeland. We zijn trots dat Rijkse de Zeeuwse PioniersPrijs ondersteunt en dat ze zo enthousiast zijn. En we zijn dankbaar voor het vertrouwen. Hierdoor kunnen wij mooie Zeeuwse initiatieven blijven aanmoedigen en ondersteunen en tegelijk goede Zeeland-promotie maken! Het motto van Rijkse, ‘Samen bereiken we meer!’ past natuurlijk super bij waar De Zeeuwse Connectie voor staat.” Aldus Frederik Sinke en Jim Goedhart van stichting De Zeeuwse Connectie.

Hans Rijkse, van Rijkse Accountants & Adviseurs vindt het belangrijk dat zijn bedrijf de Zeeuwse PioniersPrijs ondersteunt en had eigenlijk niet veel bedenktijd nodig; “Rijkse Accountants & Adviseurs wil bijdragen aan de Zeeuwse samenleving. Daarom helpen we meerdere maatschappelijke doelen, de Zeeuwse Connectie past perfect in dit kader. Daarnaast biedt het netwerk een geweldige kans om in contact te treden met relaties en potentiele werknemers.”

Een kandidaat aanmelden voor de Zeeuwse PioniersPrijs kan dit jaar nog tot 10 november, simpel via www.zeeuwsepioniersprijs.nl. De vijf genomineerden of finalisten worden maandag 13 november bekendgemaakt en vanaf dat moment kan ook het publiek zijn of haar stem uitbrengen. Dit jaar zal de prijs worden uitgereikt op 25 november, tijdens een feestelijke bijeenkomst van de Zeeuwse Connectie, in Middelburg.

—-

NB: Stichting De Zeeuwse Connectie is een netwerk van negenduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en activeert. Naast het organiseren van events in de Randstad, zijn zij actief op social media. Eens per jaar organiseert De Zeeuwse Connectie ook een evenement in Zeeland, om uitgevlogen Zeeuwen weer eens terug te halen naar de provincie en om ze in contact te brengen met andere actieve en betrokken Zeeuwen, boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toedragen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de Zeeuwse PioniersPrijs uitgereikt.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie