Nieuws

NL leert door, FourstaR begeleidt!

Zit jij zonder werk en wil je weer aan de slag of zoek je ander werk? De regeling NL leert door helpt je op weg. Zo kun je bij FourstaR gratis ontwikkeladvies krijgen van een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Aan de hand van een arbeidsmarktscan krijg je zicht op welk werk bij jouw wensen en ervaring past. Het kan zijn dat je daarvoor (bij)scholing nodig hebt. Ook dit kan vanuit NL leert door.

Gratis scholingstrajecten
Dit najaar kun je ook starten met een gratis (online) scholingstraject bij FourstaR. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Ook handig: de subsidieaanvraag voor loopbaanadvies en scholingskosten wordt gedaan door de adviseur of opleider. Je hoeft dus geen geld voor te schieten.

Wil jij gratis loopbaanadvies of (bij)scholing? Ga naar hoewerktnederland.nl

Voor iedereen
Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door; van werkzoekenden tot werkenden, zzp’ers, flexwerkers en zelfstandig ondernemers.

Over NL leert door
Sommige sectoren hebben het moeilijk er veranderen of verdwijnen banen. Er zijn ook sectoren waar juist werknemers nodig zijn. NL leert door helpt werkenden en werkzoekenden zich voor te bereiden op (ander) werk. Soms gaat het om werk waar mensen eenvoudig kunnen starten, maar het kan ook zijn dat omscholing of bijscholing nodig is. Vanuit NL leert door is €50 miljoen euro beschikbaar voor gratis ontwikkeladvies en gratis (online) scholing. NL leert door is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meld je aan via de website van FourstaR

Related Articles

Geef een reactie