Nieuws

Overname Eljo Repro

De activiteiten van Eljo Repro, de document- en printservice van Goes, zijn vanaf heden overgenomen door Drukkerij de Lange, dat is gevestigd in het Goese Beeldhuis.

Eljo Repro is al meer dan 28 jaar een bekende partner voor al uw kopieer-, print- en plotwerk en voor diverse nabewerkingen zoals inbinden van rapporten, vouwen en nieten, etc. Specialiteit is het scannen/afdrukken van bouw- en andere technische tekeningen tot A0 formaat. Het scannen van A0 is uniek, dit doen zij als enige in Zeeland.

Familiebedrijf
hero-640x440Voor Drukkerij de Lange, een meer dan 100 jaar bestaand familiebedrijf, dat in het Beeldhuis in Goes is gevestigd, betekent de overname een welkome aanvulling op het bestaande dienstenpakket. Naast het traditionele offset-drukwerk heeft men de afgelopen jaren geïnvesteerd in een digitale drukpers voor kleinere oplagen en heeft men zich gespecialiseerd in het in eigen huis produceren van vinylstickers. Met de overname kan het dienstenpakket dus verder uitgebouwd worden om zo de klant een totaalpakket te kunnen bieden.

Beeldhuis
De handelsnaam Eljo zal ook in de nieuwe situatie blijven bestaan, evenals het telefoonnummer en de website. U kunt Eljo vanaf nu vinden in het Beeldhuis in Goes (Nobelweg 10, 4462 GK Goes).

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie