Nieuws

Paree ‘Familiebedrijf van het Jaar 2015’

.

Paree BV Electro-Telecom uit ‘s-Heerenhoek mag zich een jaar lang Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar noemen. Na een spannende finale tijdens Film by the Sea in de bioscoop CineCity Vlissingen, kwamen zij als winnaar uit de bus. De verkiezing was op touw gezet door Zeeland Business, Baker Tilly Berk Accountants & Belastingadviseurs Goes, de Zeeuwse Rabobanken en Film by the Sea.

Ruim honderd inzendingen

Uit ruim honderd inzendingen waren vijf finalisten geselecteerd. Naast Paree waren dat Auto Kuzee, Bakker Boer, Vervaet (Biervliet) en Airpack Netherlands BV. Deze finalisten werden gekozen op basis van historische en maatschappelijke waarde, innovatie en het belang voor de Zeeuwse economie. Vorig jaar won Bouwbedrijf Fraanje uit Lewedorp.

Automatisering

Paree kreeg lof voor haar automatiseringspakket voor fabrieken, dat ook in het buitenland aftrek vindt. Daarnaast heeft een bedrijf een totaaloplossing bedacht voor digitale zorgvoorzieningen, inclusief een leaseconstructie zodat het niet te duur wordt klanten.

“Deze award is te danken aan onze klanten en onze betrokken medewerkers die over enorm veel kennis en kunde beschikken” – Pieter Paree

Pieter Paree: ‘We zijn heel trots op het winnen van deze mooie award. Dit is te danken aan onze klanten en natuurlijk ook aan onze 155 betrokken medewerkers die over enorm veel kennis en kunde beschikken. Voor ons is het winnen van deze prijs een mooie bekroning op ons 85-jarig bestaan’.

Familiebedrijven

De wedstrijd is in het leven geroepen omdat familiebedrijven in Zeeland van groot belang zijn voor de economie. Het is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt.

Donatie

Paree kreeg onder meer 2500 euro aan reclamebudget dat bij Omroep Zeeland kan worden besteed. Een trotse algemeen directeur Peter Paree liet weten dat zijn bedrijf eenzelfde bedrag doneert voor de opvang van vluchtelingen uit onder meer Syrië.

Foto’s: Jan H. Bos Fotografie

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close