Nieuws

Reza Geleedst, één van de drijvende krachten achter Festive Event Agency

Het evenementenbureau voor het organiseren van publieke evenementen & B2B events

Reza Geleedst zit al 25 jaar in het evenementen vak en draait al langer mee als dj. Met af en toe een uitstapje in een andere branche en diverse tegenslagen is het hard gegaan sinds het ontstaan van Festive Event Agency. Hij doet nu waar hij goed in is en waar zijn passie ligt. Zijn ‘roots’ liggen in Heinkenszand en woont op dit moment in Goes. Een echte Zeeuw dus! Zeeland Zakelijk stelde hem een aantal vragen.

Hoe zijn jullie bij elkaar gekomen? Hoe is Festive Event Agency ontstaan?

We zijn vier jongens die allemaal actief waren in de evenementen branche en wonen in Zeeland. Toen we een keer bij elkaar waren ontstond het idee een feest in Goes te organiseren op Koningsnacht. Hier zijn we met zijn vieren in gesprongen en hebben onze krachten gebundeld. Het was zo’n succes en de samenwerking ging zo lekker dat we meer zijn gaan doen samen. Afgelopen jaar is ‘Festive Event Agency’ hieruit ontstaan en werken we vanuit één bedrijf.

Wie doet wat binnen Festive Event Agency?

Robert Waverijn is veel bezig met de financiële kant, Sofyan Azzagari doet de marketing, Marc Langebeke het horeca en facilitaire gedeelte en ik het contact met overheidsinstanties en vergunningaanvragen. Iedereen doet zijn ding, maar uiteraard doen we heel veel ook samen.

Waarmee onderscheiden jullie je van andere evenementen bureaus?

We doen zowel publieke als B2B events. We kopen veel in en zijn super dynamisch omdat we ons niet vastbijten in één ding.

Welke evenementen organiseren jullie op dit moment en voor wie?

Inmiddels doen we meer dan 20 publieke events die variëren tussen de 1000 en 2500 bezoekers. Thank Goes it’s Friday is wel de bekendste. De B2B tak begint steeds meer te komen. Afgelopen december hebben we voor het personeel van Roompot een volledig verzorgd evenement gedaan voor 1200 personeelsleden. Daarnaast zijn de gemeente Goes, 32 Eten & Drinken en Traas Ongedierte ook voorbeelden van bedrijven waar we evenementen voor hebben georganiseerd.

Wat kunnen jullie voor bedrijven betekenen?

Op het vlak van evenementen kunnen wij alles doen, geheel naar wens en budget, van A tot Z.

Speelt jullie binding met Zeeland een rol?

Een hele grote rol zelfs. Doordat we provincie breed opereren zijn we ook heel erg begaan met de provincie. Persoonlijk zie ik meer dan ooit hoe mooi en fijn het hier wonen is, dit wordt momenteel ook nog eens verrijkt met een bloeiende economie. Het is een taak van organisaties als de onze om zich samen met de overheid en andere bedrijven in te zetten voor Zeeland dat meedoet en vooral niet onderdoet voor de Randstad. Studenten moeten na hun studie weer terugkomen bijvoorbeeld, maar dan moet je ze wel wat bieden. Als we daar ons steentje aan bij kunnen dragen, dan doen we dat met alle liefde.

Het is een taak van organisaties als de onze om zich samen met de overheid en andere bedrijven in te zetten voor Zeeland dat meedoet en vooral niet onderdoet voor de Randstad.

Blijven jullie je richten op Zeeland of zijn jullie dromen veel groter?

Zeeland is het belangrijkst, maar als er voor een bepaald concept animo is buiten de provincie, of een aanvraag van een bedrijf, dan laten wij dat zeker niet liggen. De focus ligt echter wel om mensen en bedrijven juist naar Zeeland toe te halen.

Waar haal jij of jullie als Festive Event Agency het meeste voldoening uit?

Evenementen die succesvol zijn geven een onwijze kick. Tevreden bezoekers of klanten is waar het om draait. Dit geeft voldoening en bestaansrecht.

Tot slot. Jullie hebben al mooie samenwerkingen gehad waaronder met top chef-kok Edwin Vinke. Met wie zouden jullie nog graag willen samenwerken?

We werken al veel samen met hele mooie andere Zeeuwse ondernemers en bestuurders. Met Edwin was het superfijn werken en daar valt nog veel meer mee te doen. We zijn momenteel in gesprek met Rico Nieuwenhuijse van Rico Moda. In Goes en omstreken een welbekend herenmode zaak. Net als eten heeft ook mode een connectie met evenementen. Het contact met ondernemers, het ontstaan van nieuwe ideeën en iets voor elkaar kunnen betekenen, daar geniet ik van. Uiteraard is muziek vaak de basis en zou het voor de hand liggen om één van de grote Zeeuwse artiesten te noemen, maar de uitdaging ligt hem volgens mij in de ‘kruisbestuiving’.

Meer weten over Festive Event Agency? Ga naar www.festive-events.nl

Tags

Related Articles

Geef een reactie