DuurzaamheidNieuws

Stem nú op de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen

Zes bedrijven in de race om MVO-prijs

De afgelopen maand zijn al ruim 900 stemmen uitgebracht. Iedereen die zich betrokken voelt bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in Zeeuws-Vlaanderen kan tot en met 25 september as. stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer via www.mvoprijs.nl.  

MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen

Lees de beschrijving op de website en bepaal wie volgens u de prijs verdient.  Uw stem telt.  De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de finale.  De winnaar van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen wordt op 6 november tijdens Contacta bekendgemaakt.  Deze  MVO-prijs  is een initiatief van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Sluis, Terneuzen en Hulst. Stichting Switch is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Genomineerden

Een deskundige jury selecteerde uit de 20 inzendingen de zes beste. De zes genomineerde bedrijven zijn  (in alfabetische volgorde): De Appelaere; Camping Zonneweelde; De Ketchupfabriek; Poppe Installatietechniek; Slowd en Voedselbron Graauw. Al 900 mensen hebben hun stem uitgebracht. De onderlinge verschillen zijn klein en er kan nog van alles gebeuren. Voelt u zich betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan kunt u uw stem uitbrengen via deze link.

.Jury

De jury beoordeelt de inzendingen op het evenwicht tussen people, planet en profit. Ook kijkt de jury naar innovatiekracht, impact en uitstraling in de branche.  De jury bestaat uit Jo-Annes de Bat, Gedeputeerde voor economische zaken Provincie Zeeland, Willeke Pietersma eigenaar van De Haarzaak  en Eric de Ruijsscher, CEO H4A. De Haarzaak en H4A zijn eerdere winnaars van de MVO-prijs. Het traject loopt van mei tot en met november. Op 6 november 19:30 uur vindt de uitreiking plaats op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen van Contacta.

Tags

Related Articles

Geef een reactie