Nieuws

TB is aanwezig op Contacta én trakteert op Juunbuuze!

Van Tilburg-Bastianen neemt met twee van haar bedrijven TB DAF (o.a. vestigingen in Goes, Hulst en Sas van Gent) en de merkonafhankelijke leasemaatschappij TB Lease voor het eerst deel aan de Contacta.

Van Tilburg-Bastianen Groep
De Van Tilburg-Bastianen Groep is een Brabants familiebedrijf en reeds jaren actief in Zeeland met het DAF-trucks dealerschap. Naast deze vestigingen is TB ook DAF dealer in Roosendaal, Breda, Gorinchem, Tiel, Vianen, Utrecht, Duiven, Nijmegen en Ede.
Het team van TB DAF staat tijdens Contacta voor u klaar om u bij te praten over de ontwikkelingen op het gebied van toll, maut en andere belangrijke nieuwe wet- en regelgeving maar ook over de laatste trends op gebied van stille distributie en de subsidieregelingen die daarbij horen.
Maar TB doet meer. Zo is TB in Breda dealer van de automerken Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en SKODA, is men zeer actief met het TB Occasioncenter in Etten-Leur en is TB Lease al jaren een succesvolle leasemaatschappij met zeer veel trouwe en enthousiaste klanten in heel Zuidwest Nederland.

Juunbuuze Party
De aanwezigheid van TB Lease is logisch. Er staat immers veel te gebeuren op het vlak van fiscaliteiten binnen zakelijke mobiliteit. Onder het genot van een drankje praten wij graag met u bij over de laatste fiscale ontwikkelingen omtrent zakelijke mobiliteit en gaan wij op de Contacta daarom graag de dialoog aan om ondernemers te adviseren over de beste invulling in 2016, maar zelfs 2017 van hun mobiliteitswensen.
Als klap op de vuurpijl trakteren wij op woensdagavond van 20.00uur – 22.00uur alle bezoekers op heerlijke frikandellen speciaal tijdens een heuse “Juunbuuze Party”. Het beloofd een gezellige avond te worden!
Dus kom kennismaken en een hapje doen tijdens de Contacta, stand nummer 1225. Digitaal kennismaken kan alvast op www.tbdaf.nl of www.tblease.nl.

Je vindt Van Tilburg-Bastianen tijdens Contacta op stand 1225 (Oosterscheldehal)

 

TBHeader

Tags

Related Articles

Geef een reactie