Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Nieuws

The Next Level 2018

Ben jij ondernemer en staat je business nog niet op het niveau waarop jij het wilt hebben? Doe dan mee met The Next Level 2018, een 90-dagen programma gecreëerd voor ondernemers die de volgende stap willen maken door meer uit zichzelf en hun business te halen.

In dit programma wordt gezocht naar de kern van het probleem waarom 95% van de mensen niet komt tot het gewenste resultaat dat ze zouden willen bereiken. Een businesscoach en een vitaliteitscoach gaan 90 dagen intensief aan de slag met je mindset, je vitaliteit en je energiehuishouding.

Je gaat vanuit je kracht werken, betere doelen stellen en je gaat betere keuzes maken, waardoor je privé en zakelijk betere resultaten gaat behalen.

Deelnemen
Wil jij ook in 2018 naar The Next Level? Wij zoeken ondernemers die voor dit programma in aanmerking willen komen en via Zeeland Zakelijk regelmatig hun vorderingen willen laten zien. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact op via info@zeelandzakelijk.nl. De businesscoach neemt dan contact met je op voor inhoudelijke informatie.

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
https://www.zeelandzakelijk.nl/business-directory/6615/habo-allemekinders-hoveniers/

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close