Nieuws

TIAS en BZW verlengen strategische samenwerking

TIAS School for Business and Society en de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) verlengen hun strategisch partnership. De twee partijen werken sinds 2013 samen en gaan dat in elk geval de komende twee jaar nog doen.

Michiel van Campen (directeur BZW, links op de foto) en Kees Koedijk (decaan TIAS, rechts op de foto) zien veel toegevoegde waarde in de samenwerking tussen hun beide organisaties en plaatsten daarom hun handtekening onder een verlenging voor de komende twee jaren met ingang van 1 juli 2015. 
Michiel van Campen (directeur BZW, links op de foto) en Kees Koedijk (decaan TIAS, rechts op de foto) zien veel toegevoegde waarde in de samenwerking tussen hun beide organisaties en plaatsten daarom hun handtekening onder een verlenging voor de komende twee jaren met ingang van 1 juli 2015.

De afgelopen jaren is de samenwerking tussen TIAS en BZW intensiever geworden. Dit heeft geleid tot de verdere ontwikkeling van de BZW Academy waarin inhoudelijke programma’s aan BZW-leden worden aangeboden. Daarnaast profiteren BZW-leden en hun medewerkers van 10% korting op het opleidingsaanbod van TIAS.

‘Voor TIAS is BZW is een belangrijke partner om een grote groep bedrijven en instellingen in Brabant en Zeeland te kunnen bereiken. BZW is een belangrijk netwerk van organisaties die we op deze manier met TIAS als business school van Tilburg University en de Technische Universiteit van Eindhoven laten kennismaken. Leden komen hier voor inspiratie, kennis en kunde en het ontmoeten van andere ondernemers uit de regio’, zegt Kees Koedijk, decaan TIAS.

Ook voor BZW vormt de samenwerking met TIAS een belangrijke aanvulling op het aanbod dat BZW samen met zijn strategische partners aan leden ontsluit via de BZW Academy. BZW-directeur Michiel van Campen: ‘BZW werkt op dit moment intensief samen met ABN AMRO, BDO, Delta, Meeùs, Rassers Advocaten en TIAS. In gezamenlijkheid stellen we een jaarprogramma op met een inhoudelijk aanbod voor onze leden. We spelen hiermee in op de behoefte om met gelijkgestemden op een efficiënte manier geïnformeerd te worden over uiteenlopende relevante thema’s voor werkgevers. Bovendien biedt deze vorm veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het leren van elkaar.’

Over TIAS School for Business and Society
TIAS is een academisch gefundeerde business school, verbonden aan Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. Aan de business school zijn meer dan 100 professoren betrokken. Velen daarvan zijn ook gelieerd aan een breed scala van organisaties/instellingen uit het bedrijfsleven en diverse overheden. Zij verrichten toegepast onderzoek op 9 kennisgebieden waarin TIAS als business school wil excelleren: Corporate Governance, Finance, Health, HRM, IT&Operations, Marketing, Public Management, Real Estate en Strategy & Leadership. Dit toegepast onderzoek vormt de basis voor de diverse opleidingsprogramma’s. TIAS heeft een breed portfolio aan MBA, (Executive) Masters, masterclasses en ePhD. De business school heeft Nederlandse vestigingen in Tilburg en Utrecht. In Azië biedt TIAS verschillende MBA’s aan. Jaarlijks volgen circa 2500 studenten een opleiding bij TIAS.
 

Over de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW):
BZW is het krachtigste ondernemerscollectief in Zuid-Nederland en het regionale netwerk van

VNO-NCW. BZW is een inspirerende plek voor ontmoeting en samenwerking, succesvol in belangenbehartiging en een erkend partner van stakeholders zoals provincies, gemeenten en kennisinstellingen. De grootste bedrijven in Brabant en Zeeland zijn lid van BZW, maar ook middelgrote en kleinere ondernemingen voelen zich bij BZW thuis. Met 3.000 directeuren uit 1.900 bedrijven is BZW een factor van betekenis in de regionale en landelijke economie. De leden zijn actief in de industrie, bouw, handel, logistiek, onderwijs, zakelijke dienstverlening en de zorg. Door de kracht van het collectief krijgt BZW als belangenbehartiger veel voor elkaar op het gebied van onderwijs & arbeidsmarkt, milieu & duurzaam ondernemen, industriebeleid, regeldruk & regelgeving en infrastructuur & ruimte.

Tags

Related Articles

Geef een reactie