Nieuwswijzijnzeelandzakelijk

Tramper Goes 40 jaar Mitsubishi dealer

.
Tramper Goes BV 40 jaar Mitsubishi dealer

ProfielTramperDit jaar is Mitsubishi 40 jaar actief op de Nederlandse markt en even zolang is Tramper Goes dealer van het Japanse merk. Sinds 2008 is het Goese autobedrijf ook hoofddealer van Mazda, het andere Japanse merk, dat momenteel hard aan de weg timmert en dit jaar de nodige nieuwe modellen op de markt zal brengen.

Grondlegger Nico Tramper nam in december 2011 afscheid van de zaak. Op dat moment zaten Rinze Back en Ruud Koole reeds 10 jaar in de zaak en sindsdien runnen zij het bedrijf met z’n tweeën. Back als verkoopleider en Koole als chef van de werkplaats. In het jaar dat de twee huidige eigenaren “in het bedrijf stapten” (2001) maakte Tramper Goes ook de overstap van de Verrijn Stuartweg naar de Pearyweg in Goes. “Een kroon op het werk van Nico Tramper.”

RinzeBack1
Directeur/eigenaar Rinze Back in zijn showroom aan de Pearyweg in Goes

Kernwaarden: betrouwbaar en betaalbaar

Inclusief de directie zijn 14 mensen werkzaam in de zaak. Naast Ruud Koole zijn er 7 monteurs die de werkplaats draaiende houden. En die hebben hun handen vol, want naast de vertrouwde Mazda’s en Mitsubishi’s zijn er opvallend veel “andere merken” in onderhoud bij de werkplaats van Tramper Goes. “Dat komt omdat we in de regio bekend staan als betrouwbaar en betaalbaar”, aldus Rinze Back, die daarmee direct de kernwaarden van het bedrijf benoemt.

Ook kennis en service staat hoog in het vaandel. “Personeel wordt middels cursussen continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. En als bedrijf bieden we alles rond uw auto en mobiliteit, zoals onderhoud, lease, verkoopadvies, occasions en accessoire-inbouw.”

Mazda ambitieus voor 2015

Met name vanuit het Mazda dealer-schap lijkt 2015 een druk jaar te worden. De Japanners brengen de komende maanden liefst vijf nieuwe modellen op de markt.

Mazda6.2015
De vernieuwde Mazda 6, model 2015, verschijnt half februari. Meer weten over de nieuwe modellen van Mazda in 2015? Kijk dan op www.mazda2015.nl

Mitsubishi acties in jubileumjaar

Ook Mitsubishi laat zich niet ongeroerd in haar jubileumjaar. De befaamde Outlander PHEV is alleen bij registratie dit jaar nog 5 jaar lang goed voor 7% bijtelling.

En nieuw leverbaar is nu de zeer complete Space Star bright 5-deurs voor slechts €10.490,-

Verkoper gezocht

Mede door de vele nieuwe modellen die Mazda dit jaar lanceert verwacht Rinze Back een druk jaar. “Daarnaast hoop ik dat de particuliere markt weer meer gaat aantrekken. De laatste jaren heeft de autowereld namelijk vooral op de zakelijke markt gedraaid.” Al met al kunnen ze bij Tramper Goes nog wel een verkoper gebruiken. Heb je affiniteit met auto’s en verkopen en ben je (binnenkort) beschikbaar? Neem dan contact op met Rinze Back.

Samenwerking

Om de voorraadkosten zo veel mogelijk te beperken werkt Tramper Goes ook samen met Zeeuwse collega-dealers. Op het gebied van Mitsubishi is dat met Autobedrijf J.W. de Voogd in Vlissingen. Wat Mazda betreft worden voorraden en demo’s afgestemd met Mazda Verlinde in Terneuzen en Autobedrijf Legemaate in Zierikzee.

 

tramper

Pearyweg 2,  4462 GT Goes
T. 0113 230768  | F. 0113 250363
www.trampergoes.nl | info@trampergoes.nl

 

TW FB IN

 

Tags

Related Articles

Geef een reactie