Nieuws

Kamervoorzitter Van Miltenburg op bezoek bij Hollestelle

Anouchka van Miltenburg op werkbezoek in Goes

Vrijdag 24 april heeft Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg een bezoek gebracht aan Koninklijke Hollestelle in Goes. Tijdens het bezoek heeft de Kamervoorzitter een rondleiding gekregen door het bedrijf van Danny Hollestelle. Danny Hollestelle, directeur van Koninklijke Hollestelle Groep uit Goes, is op 16 maart verkozen tot zakenvrouw van het jaar 2015. Tijdens de officiële uitreiking ontving zij de Prix Veuve Cliquot 2015, de prijs voor zakenvrouw van het jaar, uit handen van de Kamervoorzitter.

Zakenvrouw van het jaar

De verkiezing ‘Zakenvrouw van het Jaar’ wordt georganiseerd door champagnehuis Veuve Clicquot. De Prix Veuve Clicquot is een internationale onderscheiding voor succesvolle zakenvrouwen.
Tijdens de 34e uitreiking van de Prix Veuve Cliquot heeft Danny Hollestelle de prijs in ontvangst mogen nemen van Kamervoorzitter van Miltenburg. Het is voor de tweede keer dat een Zeeuwse onderneemster tot zakenvrouw van het jaar is verkozen. In 2001 ging Scarlett Kwekkeboom-Janse, toenmalig directeur van Istimewa Elektro, haar voor.

Koninklijke Hollestelle Groep

Koninklijke Hollestelle Groep is een cluster van gespecialiseerde bedrijven toegespitst op de vakdiscipline werktuigbouwkunde die opereren in de sectoren industrie, infrastructuur en offshore.

De activiteiten omvatten materiaalleveringen, engineering, fabricage, montage, onderhoud en inspecties van constructies en mechanische installaties.

Het bedrijf is in 1874 opgericht door Jan Hollestelle. Met het 100 jaar bestaan in 1974 werd het bijzondere predikaat “Koninklijk” verkregen. Sinds 2007 zet Danny Hollestelle als zesde generatie het familiebedrijf voort.

Meer informatie rondom Danny Hollestelle is te vinden op www.dannyhollestelle.nl en www.hollestelle.nl.

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close