Nieuws

Verhoog uw omzet met online verkopen via Zeelandnet.nl

Start vandaag nog een professionele en makkelijk te onderhouden webwinkel en sluit u aan op de e-boulevard. De e-boulevard is hét nieuwe, Zeeuwse winkelcentrum op Zeelandnet.nl. Heeft u al een webwinkel, of wilt u er één laten bouwen? Wij kunnen u ondersteunen met een netwerk van partners. Van schoenenwinkel tot advocatenkantoor, u bent van harte welkom op de e-boulevard.

Meer bezoekers naar uw webshop tegen lage kosten
De e-boulevard biedt een extra etalagemogelijkheid voor uw webwinkel. Omdat Zeelandnet.nl dagelijks 90.000 unieke bezoekers heeft, is het slechts een kwestie van doorklikken naar de e-boulevard. Zo wordt uw webwinkel een stuk makkelijker gevonden. Dit alles biedt ZeelandNet aan tegen een relatief lage prijs. 

Lokaal karakter en ondersteuning door professionals
Op de e-boulevard zijn enkel Zeeuwse ondernemers te vinden. Uit eigen onderzoek blijkt dat 57% van de Zeeuwen liever bij een Zeeuw koopt dan elders. Lokale winkels zijn de winkels die de consument kent en vertrouwt. Dit lokale aspect biedt nog andere voordelen, zoals het vormen van elkaars afhaalpunten en toegang tot een netwerk van Zeeuwse partners, zoals internetbureau’s Tim_Online uit Zaamslag, Nedbase uit Middelburg en tekstbureau Artext uit Axel.

,,Je kunt er ook niet meer omheen hè, online ondernemen is een noodzaak geworden. De webshop en website zijn het verlengstuk van ons bedrijf.” • Arno van Drongelen (Chocolaterie Mauritsz)

Deelnemer Chocolaterie Mauritsz uit Axel vertelt
Chocolaterie Mauritsz heeft in september een webwinkel geopend via de e-boulevard, de zaken lopen goed. Eigenaar Arno van Drongelen: “We verkochten onze chocolade voornamelijk aan andere ondernemers, de e-boulevard helpt ons om ook de consument te bereiken. Je kunt er ook niet meer omheen hè, online ondernemen is een noodzaak geworden. De webshop en website zijn het verlengstuk van ons bedrijf.”

Nieuw design
Het afgelopen jaar is er druk gewerkt aan de e-boulevard. Samen met Zeeuwse ondernemers zijn we momenteel bezig met een doorontwikkeling. Daarbij hoort een geheel nieuw design. Zie een sneak preview van het design hieronder, gemaakt door Nedbase. Links ziet u de homepage, rechts de winkelpagina, in dit geval van schoenenzaak De Splenter uit Terneuzen.

Interesse? Neem contact met ons op.
Meld u nu aan voor deelname aan de e-boulevard! Wellicht kent u nog andere ondernemers, die ook graag mee zouden doen. Deelnemers die nieuwe deelnemers aanbrengen, willen we graag belonen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen met gratis advertentieruimte op Zeelandnet.nl. Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar e-boulevard@zeelandnet.nl of kijk op de website: www.zeelandnet.nl/e-boulevard

Volg de e-boulevard
Facebook: ZeelandNet e-boulevard
Twitter: @ebldzeeland

e-boulevard-logo

Flyer e-boulevard cropped v1
Het nieuwe logo en visual van de e-boulevard, gemaakt door Nilsson uit Goes.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie