Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Nieuws

Vloerenstudio Zeeland onlangs geopend

One Stop Shopping concept

RITTHEM – De speciaalzaak Vloerenstudio Zeeland is onlangs geopend naast Kastenstudio Zeeland, in het pand van Bouwcenter Logus. Het uitgebreide assortiment van Vloerenstudio Zeeland bestaat uit laminaat, PVC, kurk en echt houten vloeren. Er is een onderscheidend assortiment vloeren. Uiteraard is er ook een uitgebreide collectie vloerplinten. Het assortiment is overzichtelijk gepresenteerd in een nieuwe showroom.

Kastenstudio Zeeland 3.0

Gelijktijdig met de opening van Vloerenstudio Zeeland is Kastenstudio Zeeland 3.0 geopend. Het is de derde uitbreiding sinds de opening in 2014. Er is een Noteborn-studio en een aantal stijlkamers gerealiseerd. Met de verbouwing van de showroom is de deuren- en kastenspeciaalzaak klaar voor de volgende fase. Het team van Vloerenstudio Zeeland en van Kastenstudio Zeeland geeft u graag een rondleiding en uitleg over de vele mogelijkheden.

One Stop Shopping concept

Vloerenstudio Zeeland, Kastenstudio Zeeland en Logus Vlissingen vormen samen een uniek One Stop Shopping concept. Keukens, badkamers, tegels, vloeren, kasten en deuren zijn op één adres uit te zoeken. Goed bereikbaar pal aan de A58.

Vloerenstudio Zeeland

Vloerenstudio Zeeland
Bedrijventerrein Souburg
Marie Curieweg 9-13, Ritthem
www.vloerenstudiozeeland.nl
www.kastenstudiozeeland.nl

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
<

Related Articles

Geef een reactie