InspiratiesessiesNieuws

Webinar: Hoe creëer jij impact met je bedrijf?

VLISSINGEN – Iedereen heeft zijn eigen definitie van impact. Hoe zorg je ervoor dat je iets ontwikkelt waar klanten daadwerkelijk iets aan hebben? Hoe creëer je maatschappelijke meerwaarde? En hoe kan je dit vervolgens meten?

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren
Het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren onderzoekt vraagstukken rondom innovatie en ondernemerschap. Hierbij staan de thema’s ‘klantinzicht en het realiseren van impact’ centraal. Met innovatieve businessmodellen pakken ze op een ondernemende manier (sociaal) maatschappelijke problemen met meerdere doelgroepen of stakeholders aan. Naast een hoge kwaliteit, streven ze naar kennis die gemakkelijk inzetbaar is. Ze willen hiermee bijdragen aan betere en duurzamere innovaties van mkb-organisaties in Zeeland. Als partner van Dockwize is er een intensieve samenwerking tussen beiden partijen. Zo meet het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren de impact van Dockwize en de innovatieprijs Emergo. Daarnaast dragen ze bij aan de programma’s.

Ageeth van Maldegem is coördinator en senior onderzoeker van het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren. Ze zit in de afrondende fase van haar promotieonderzoek. Hierbij doet ze onderzoek naar de wijze waarop mkb-organisaties tot verbetert klantinzicht kunnen komen en zo hun innovatiesucces kunnen vergroten.

Webinar Impact
Ageeth van Maldegem legt je graag uit waarom het realiseren van impact zo belangrijk is. Ze neemt je graag mee aan de hand van haar onderzoeken en bespreekt kort de theorie en praktijk aan de hand van een aantal mkb-casussen.

Datum: 11 juni 15.00 uur – 15.30 uur 

Aanmelden
Meld je hier aan vóór 5 juni en ontvang de link om deel te nemen.

Masterclass
Wil je na het webinar meer inzicht krijgen in je eigen praktijk en hoe je hierbij meer impact kan realiseren? In het najaar 2020 organiseert HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren exclusief een masterclass voor de Community van Dockwize.

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren is onderdeel van HZ University of Applied Sciences en partner van Dockwize.

Tags

Related Articles

Geef een reactie