Nieuws

Zeelandia genomineerd voor oscar

ZIERIKZEE – Koninklijke Zeelandia Groep is genomineerd voor de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie Grootbedrijf. Koninklijke Zeelandia Groep maakt samen met Koninklijke Philips en Koninklijke Vopak kans op deze prestigieuze ondernemingsprijs, ook wel de Oscars voor het Nederlandse bedrijfsleven genoemd. Eerder werden al de genomineerden voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap en de genomineerden voor de Koning Willem I Prijs 2016 categorie MKB bekendgemaakt. Op donderdag 26 mei worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking. Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, is voornemens de uitreiking bij te wonen. Brainport Regio Eindhoven is het toneel van de uitreiking waarbij het thema ‘Creating the Future’ centraal staat.

Durf en daadkracht
Het bestuur van de Koning Willem I Stichting: “Het motto van de Koninklijke Zeelandia Groep luidt: Creating Possibilities. Alles draait om kwaliteit, inspiratie en innovatie. Dit past precies bij de doelstellingen van de Koning Willem I Stichting. Het bedrijf laat durf en daadkracht zien. In 2015 hebben zij in Oekraïne, ondanks de aanhoudende onzekere situatie in het land, geïnvesteerd in een nieuwe moderne productiefaciliteit. De nominatie van Koninklijke Zeelandia Groep is dan ook zeer verdiend.”

Genomineerden categorie Grootbedrijf
Het bestuur van de Koning Willem I Stichting heeft de volgende genomineerden voor de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie Grootbedrijf geselecteerd (op alfabetische volgorde):

Voor een totaal overzicht van de genomineerden in alle categorieën zie: www.kw1prijs.nl

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie