Nieuws

Zorgbeleving De Blauwe Vlinder officieel gelanceerd

Afgelopen zaterdag 28 februari heeft Gedeputeerde Ben de Reu de nieuwe thuiszorg organisatie “Zorgbeleving De Blauwe Vlinder” gelanceerd in de Vlindertuin te Kwadendamme. 

Genodigden konden tijdens de officiële lancering de bijzondere vlinderdans van balletschool Isabelle Zwaan uit Vlissingen aanschouwen. Na deze voorstelling werden initiatiefnemers Patrick en Madhu Brunner geïnterviewd door de heer de Reu. Het officiële moment bestond uit het symbolisch oplaten van blauwe ballonnen door alle aanwezigen waar de heer de Reu het startschot voor gaf.

Zeeland is met deze lancering een organisatie met professionele kwaliteiten rijker. Zorgbeleving De Blauwe Vlinder biedt niet-medische zorg aan onder andere ouderen in Zeeland. Deze zorg bestaat uit bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, persoonlijke ondersteuning en gezelschap.
“Nu we officieel van start zijn gegaan komt alles tot zijn recht en hebben we enorm veel zin om professioneel aan de slag te gaan aldus Patrick en Madhu Brunner, de initiatiefnemers van Zorgbeleving De Blauwe Vlinder.”

Ouderen in Zeeland kunnen contact opnemen met Zorgbeleving De Blauwe Vlinder als zij in aanmerking willen komen voor niet-medische zorg. Vervolgens zoekt Zorgbeleving De Blauwe Vlinder de zorggever die perfect aan sluit op de wensen van de zorgnemer. Zorggevers kunnen zich tevens zelf aanmelden bij Zorgbeleving De Blauwe Vlinder.

Waar familie of vrienden vaak bijspringen zijn er ook momenten waarop dit niet kan of lastig is. Hier helpt Zorgbeleving De Blauwe Vlinder, op een persoonlijke manier, deze zorg gedeeltelijk en/of geheel over te nemen.

Zorgbeleving De Blauwe Vlinder streeft er naar via haar diensten de druk op onder meer de familie te verlagen. Op deze manier kan men optimaal genieten van de mooie momenten samen.
Zorgbeleving De Blauwe Vlinder is gevestigd in Vlissingen.

Meer informatie over Zorgbeleving De Blauwe Vlinder is terug te vinden via www.zorgbelevingdeblauwevlinder.nl

Tags

Related Articles

Geef een reactie