Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Bel ons als je ICT gewoon zorgeloos goed moet zijn

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Hoewel geen enkel bedrijf nog zonder kan, blijft ICT voor veel ondernemers een soort van abracadabra. “Het moet er gewoon zijn, 100% veilig en zonder vervelende storingen.” Volgens Marc van Broekhoven en Benno Hoekstra, commercieel en operationeel manager bij Solviteers in Goes, is dat precies wat zij Zeeuwse ondernemers bieden. “Wij vertalen de wensen van ondernemers naar passende ICT-oplossingen en combineren dat met een alerte servicedesk die 24/7 beschikbaar is.”

Wat opvalt in het verhaal van Marc en Benno is de stevige, lokale verankering van Solviteers. “Wij werken voor mooie, grote Zeeuwse bedrijven, maar zijn ook binnen het mkb erg actief. Voorheen deden we dat als Delta Networks. Sinds circa vijf jaar werken we onder de naam Solviteers, de naam van ons moederbedrijf in Houten. In Zeeland hebben wij circa twintig medewerkers. Naast enkele landelijke klanten bedienen wij vanuit Goes met name bedrijven en organisaties in Zeeland. Onze ambitie is om in Zuidwest-Nederland flink te groeien.”

ICT wordt steeds ingewikkelder
Solviteers heeft daarvoor alles in huis. Om te beginnen: volop ervaring om te begrijpen wat klanten in specifieke branches verwachten. “We zien dat de ICT-markt sterk is veranderd. Waar tot enkele jaren terug veel intern werd geregeld, kiest het merendeel van de bedrijven nu voor clouddiensten en SaaS-oplossingen. Maar voor veel ondernemers wordt het daarmee alleen maar ingewikkelder. Opeens doe je zaken met tal van leveranciers, die ieder een applicatie of dienst leveren. Maar hoe werkt dit alles samen en waar kun je terecht als iets niet werkt? En hoe zit het met de noodzakelijke back-ups? Een terechte vraag, want veel ondernemers weten niet dat Microsoft 365 weliswaar een cloudapplicatie is, maar dat de bedrijfsgegevens niet standaard worden geback-upt”, aldus Marc.

Regierol op ICT
Benno vult aan: “De rol van Solviteers is dat wij ontzorgen door de regierol op ICT over te nemen. Wij zorgen ervoor dat de interactie tussen al deze oplossingen optimaal verloopt. We beheren werkplekken, dragen zorg voor de juiste Wifi, regelen de back-up en zorgen voor beveiliging van de ‘kroonjuwelen’, ofwel alle bedrijfsgegevens. Door dit als één partij aan te bieden, voorkomen we dat ondernemers van kastje naar de muur gestuurd worden. Wij stellen ons op als partner en regelen het gewoon.”

Voordeel van een lokale servicedesk
Wat dat ‘gewoon regelen’ betreft, zijn Marc en Benno trots op de ondersteuning die zij ondernemers bieden. “Onze servicemedewerkers bieden goede, kundige ondersteuning, zonder al te veel bla bla. Gewoon nuchter, zoals Zeeuwen zijn. Natuurlijk reageren zij op vragen en storingen, maar ze doen daarnaast aan proactieve monitoring van de ICT-systemen bij onze klanten. Een groot voordeel is dat wij altijd dichtbij zijn. Natuurlijk kijken we regelmatig op afstand mee, maar met evenveel gemak stappen we in de auto om ter plekke te kijken en horen wat er speelt. Vanuit Goes zijn we in no-time overal in Zeeland. Het praat soms toch wat makkelijker met iemand die even aan je bureau staat. Althans, wij vinden zelf van wel. Zeker bij bedrijven waarvoor ICT cruciaal is en daardoor een hoog serviceniveau verwachten, maken we hiermee het verschil. We gaan op die manier ook graag partnerships aan.”

Sterk team in nieuw pand
Marc en Benno wijzen in dit verband ook op hun professionele collega’s en de investeringen die zij doen in het up tot date houden van kennis. “De mentaliteit binnen Solviteers is dat we altijd naar een oplossing zoeken. Altijd, we gaan door tot het gaatje. Daarvoor stellen we allereerst ruime opleidingsbudgetten en diverse opleidingsdagen beschikbaar, maar we stimuleren ook sterk dat medewerkers elkaar scherp houden. Om die reden zijn we blij met ons nieuwe pand aan de Albert Joachimikade in Goes. Dat is een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten. Dat is belangrijk, want veel collega’s werken vooral op locatie bij klanten. Als we elkaar hier zien, maken we tijd en ruimte om te sparren over het vak en de uitdagingen waar we voor staan. Zo blijven we bij, horen we van elkaar waarmee we bezig zijn en ontstaan nieuwe, creatieve ideeën die onze opdrachtgevers ten goede komen.”

Bel eens voor een afspraak
Benno vat het gesprek samen: “Als je ondernemers vraagt wat zij belangrijk vinden, is het dat hun ICT goed werkt. Daar staan we voor. We zorgen dat de beschikbaarheid, continuïteit en natuurlijk de veiligheid van data steeds optimaal geregeld is. Wij zijn een partner; iemand die je vertrouwt omdat je weet dat het goed wordt geregeld. Kortom, wil je je ICT echt op orde hebben en in vertrouwde handen? Bel ons dan eens en ervaar het.”

https://www.solviteerscloudeninfra.nl
Marc van Broekhoeven, telefoon: 06 – 229 388 58
Benno Hoekstra, telefoon: 06 – 511 811 06

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement