Ontwikkeling

Leiderschapsreis Oostenrijk

Scarlett Kwekkeboom-Janse en Bianca Noomen brengen van 3 tot en met 7 oktober hun uitgebreide ervaring en expertise als coaches -evenals hun beider directheid, gedrevenheid en enthousiasme- samen in een Leiderschapsreis naar Oostenrijk.

datum: 3-7 oktober 2018 | locatie: Bramberg am Wildkogel

Hoe is het idee voor de reis naar Oostenrijk ontstaan? En waarom juist Oostenrijk?
Krimml Wasserfalle mei 2015
Scarlett: ,,Tot een aantal jaren terug organiseerden we jaarlijks een leiderschapsspiegel. Dit waren intervisiebijeenkomsten met leidinggevenden en ondernemers. Er werd met elkaar gespard over de dilemma’s die je tegen komt tijdens je dagelijkse werk. Er was veel animo voor. De leiderschapsreis is een logisch vervolg. We gaan een stap verder, letterlijk en figuurlijk. Door uit je dagelijkse ritme te stappen krijg je nieuwe energie en ideeën, heb je 24 uur per dag de gelegenheid om te sparren en leg je waardevolle contacten.”

Over de locatie is Scarlett bijzonder enthousiast: ,,Oostenrijk is een fantastische omgeving waar je goed kan vertoeven. Het biedt ongekende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer inspannende activiteiten te ondernemen voor jezelf en met elkaar.”

Het gaat er om dat je wilt werken aan je eigen rol als leidinggevende, dat je ziet dat je er nog meer uit kunt halen als je je eigen ontwikkeling prioriteit geeft – [Scarlett Kwekkeboom, coach]

‘Leider’ is een breed begrip. Op welk type mensen/leiders richten is de reis voornamelijk gericht?
image_6401
Scarlett: ,,We richten ons op leidinggevenden die verder willen groeien in hun rol. Dit kunnen ondernemers zijn, zeer ervaren leiders, maar ook leidinggevenden met een aantal jaren ervaring. Het gaat er om dat je wilt werken aan je eigen rol als leidinggevende, dat je ziet dat je er nog meer uit kunt halen als je je eigen ontwikkeling prioriteit geeft. Daar heeft de hele organisatie uiteindelijk baat bij.

Wat mogen geïnteresseerde mensen zoal verwachten van de reis?
Bianca: ,,Exclusieve aandacht en begeleiding van zeer ervaren en deskundige coaches. Ieder vraagstuk kan op tafel komen zolang het de deelnemer maar brengt naar zijn of haar doel. De deelnemers worden geprikkeld, uitgedaagd en er wordt volop kennis en ervaring uitgewisseld. Dit gebeurt tijdens werksessies op lokatie, maar we gaan er ook op uit zodat we op een ontspannen manier de tijd kunnen nemen om ook individuele vraagstukken te bespreken.

De deelnemers worden geprikkeld, uitgedaagd en er wordt volop kennis en ervaring uitgewisseld – [Bianca Noomen, coach]

Waneer is de reis voor een deelnemer volgens jullie geslaagd?
Scarlett: ,,Als de deelnemers vol energie en enthousiasme terugkeren en nieuwe stappen zetten als leidinggevende.”

Op dinsdag 19 juni (van 17.00 tot 19.00 uur) is er een informatiebijeenkomst, wat krijgen de mensen daar te zien of te horen?
Bianca: ,,We vertellen live over de lokatie, het programma en de activiteiten. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te beantwoorden. Aanmelden voor deze bijeenkomst is kosteloos en kan door een e-mail te sturen aan info@janse-janse.nl.

NB: Op de website www.leiderschapsreisoostenrijk.nl is meer informatie te vinden over het programma. Tevens is daar de mogelijkheid om een digitale brochure te downloaden.

Mulbachtal 01

Tags

Related Articles

Geef een reactie