Ontwikkeling

Leiderschapsreis Oostenrijk

.

Voormalig Zakenvrouw van het jaar Scarlett Kwekkeboom organiseert leiderschapsreis

GOES – De Zeeuwse onderneemster en voormalig Zakenvrouw van het Jaar Scarlett Kwekkeboom-Janse organiseert van 3 tot en met 7 oktober een leiderschapsreis naar Oostenrijk. De leiderschapsreis is voor ondernemers, directie en leidinggevenden die willen werken aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling als leider. Er worden hoge eisen gesteld aan organisaties en leidinggevenden. In de praktijk is gebleken dat leiders die zichzelf spiegelen en de confrontatie aan durven gaan met hun eigen functioneren aantoonbaar groeien in hun rol.

Scarlett Kwekkeboom grootScarlett Kwekkeboom, directeur van organisatieadviesbureau Janse & Janse, is ervaringsdeskundige en gefascineerd door het thema ‘leiderschap’. Samen met zakenpartner Bianca Noomen-Holsteijn van Bi-Coached heeft ze een uniek leiderschapsprogramma samengesteld.

High performance leiderschapsreis Oostenrijk

Tijdens het leiderschapsprogramma in Oostenrijk krijgen de deelnemers volgens Kwekkeboom de ruimte, rust en reflectie die nodig is om zich bewust te worden van hun eigen leiderschap. De focus ligt op persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Inspanning en ontspanning gaan tijdens deze week hand in hand. “Er wordt afscheid genomen van beperkingen. Er wordt gewerkt aan inzicht in keuzes, drijfveren en zelfkennis. In de spiegel kijken, de confrontatie aan durven gaan en het opzoeken van grenzen. Daar gaat het in deze leiderschapsreis over. De uitkomst is voor iedere deelnemer anders omdat er gewerkt wordt aan persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Samen met collega-ondernemers en leidinggevenden leggen de deelnemers een authentiek fundament voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling als leider.”

Organisatie leiderschapsreis

De twee organisatoren van deze leiderschapsreis zijn in hun werk beide actief als coach/trainer, ieder op haar eigen manier.
In 2001 werd aan Scarlett Kwekkeboom, toenmalig directeur en eigenaar van Istimewa Elektro, de prestigieuze prijs ‘Prix Veuve Clicquot’ toegekend. Hiermee kreeg zij de titel Zakenvrouw van het jaar 2001. Haar belangrijkste karaktereigenschappen zijn gedreven, energiek en enthousiasmerend.
Foto Bianca NoomenBianca Noomen heeft ruim twintig jaar ervaring in management- en directiefuncties in Rotterdam en Zeeland. Op provocatieve wijze brengt zij mensen en organisaties in beweging om zich bewust te worden van hun eigen mogelijkheden. Haar belangrijkste karaktereigenschappen zijn verbindend, inspirerend en confronterend.
De ervaring van Scarlett Kwekkeboom en Bianca Noomen is van grote toegevoegde waarde voor deze leiderschapsreis.

*Vanwege het gelimiteerd aantal deelnemers (6-10) is dit een zeer exclusief avontuur, waarin deelnemers optimale ruimte krijgen. Meer informatie over deze leiderschapsreis is te vinden op www.leiderschapsreisoostenrijk.nl

Tags

Related Articles

Geef een reactie