Ontwikkeling

Uw bedrijfsstrategie op een A3?

Jouw eigen bedrijfsstrategie op één A3? Het klinkt voor veel ondernemers als een utopie. Maar met de juiste begeleiding is alles mogelijk.

Als ondernemer komt er veel op je af en nergens anders wordt er zoveel van jou als persoon gevraagd dan binnen het ondernemerschap. Ondernemerschap is dan ook geen vak maar een roeping volgens Maurice van den Hemel en Gewoon Lekker Leven! Hoe ga je hiermee om en hoe verander je:

  • Angst in » kracht
  • Dromen in » realiteit
  • Uitdagingen in » continu succes?

Gewoon Lekker Leven biedt een unieke training aan van drie intensieve, energieke en plezierige sessies. Voorafgaand zal een individuele intake plaatsvinden. Het uiteindelijke resultaat is jouw bedrijfsstrategie op één A3 om jouw bedrijf te kunnen starten of verder uit te bouwen. Een strategie vanuit holistisch oogpunt met een structuur die continue ontwikkeling biedt en bestaansrecht borgt.

Schema:

Week 22 individuele intake

31 mei sessie één: wat is het verschil tussen “gewone” bedrijven en zeer succesvolle bedrijven en ondernemers

14 juni sessie twee: hoe transformeer je jouw passie in een succesvol businessmodel

28 juni sessie drie: vanuit jouw businessmodel naar een werkstructuur van focus en continue ontwikkeling

Week 27 individueel overhandigen van jouw bedrijfsstrategie op één A3

Locatie: Wemeldinge e.o.

Investering – éénmalig uniek aanbod

Gewoon Lekker Leven lanceert deze training nu. Daarom bieden zij de eerste deelnemers een éénmalige korting aan. Het tarief is €2.750 euro. éénmalig de kans om je in te schrijven voor €1.750 euro. Bedrag is excl. BTW. Gewoon Lekker Leven biedt maximaal 8 deelnemers deze kans dus wees er snel bij!

Nadere informatie en inschrijven

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Maurice van den Hemel (0113-564455 / maurice@gewoonlekkerleven.nl). Om in te schrijven vragen we je Maurice een mail te sturen met je gegevens en je motivatie om mee te doen aan deze training.

Bekijk flyer training bedrijfsstrategie op één A3 »

Inspiratie

De inhoud van de trainingen zijn geïnspireerd op vele theorieën en trainingen (o.a. John P. Kotter, Stephen Covey,  Michael Gerber, Jim Collins, Remco Claassen, Frederic Laloux, Simon Sinek, Jos Burgers, de Rockefeller theoriën,….) en uit eigen ervaring van ruim 15 jaar ondernemerschap.

Lees ook het blog van Maurice van den Hemel over succesvol ondernemen »

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close