Ontwikkeling

Cursusaanbod ZIO in 2015


Het Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling start dit jaar met maar liefst 13 cursussen, verspreid over het hele jaar. De duur van de cursussen loopt uiteen van 2 tot 25 dagdelen. Locaties zijn Middelburg en Vlissingen.

JubileumkortingZIO300x120

In verband met het 10-jarig jubileum van ZIO in 2015 ontvangen deelnemers bij tijdige inschrijving (een maand voor de startdatum) een korting van 20% op alle cursusprijzen.

Cursusaanbod

Het aanbod bevat o.a. een aantal stoomcursussen van 2 á 3 dagdelen (vaak avonden) zoals “Marketing Management”, “Werken aan een Topteam”, “Leidinggeven aan organisatieontwikkeling” en ” Human Resource Management”. Maar ook complete Post-HBO opleidingen zoals “Bedrijfskundig HRM” en “Bedrijfskundig Management” behoren tot het aanbod. De eerste cursus gaat 19 januari al van start.

Brochures en referenties

Alle cursussen kunnen in-company gegeven worden en worden gegeven door topdocenten die werkzaam zijn in de beroepspraktijk. Interesse? Vraag de brochure van de betreffende cursus aan via info@zionetwerk.nl. Van alle cursussen kunnen referenties worden verstrekt.

Bekijk hier het volledige programma voor 2015 >>

Tags

Related Articles

Geef een reactie