Auto van de week

Kia Sportage 1.6 T-GDI DynamicPlusLine trekhaak

2019
177pk (130KW)
Automaat
21374 km
Benzine
SUV

€ 30945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Onzekerheid is terug

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Arjen Brinkman, eigenaar Villapark en camping De Paardekreek in Kortgene geeft de Nederlandse economie een 7. "Onder normale omstandigheden was ik zeker op een 8 uitgekomen, maar de nieuwe coronamaatregelen zorgen voor onrust en onzekerheid. Dat merk je in onze branche direct. De boekingen voor Kerst en Oud en Nieuw blijven achter en ik verwacht dat dit doorloopt tot en met de voorjaarsvakantie.

Toch hebben we in 2021 een goed seizoen gehad. Het kwam rond Pasen wat haperend op gang, vanwege de toen geldende maatregelen, maar de zomer was goed, ondanks het slechte weer. We hadden dit jaar veel Nederlanders te gast en opvallend veel oudere jeugd, die met de ouders meekwam. Door alle reisbeperkingen sloten die jongeren zich, meer dan andere jaren, bij het gezin aan. Dat was soms goed te merken en niet altijd prettig.


We hadden geluk dat de strengere maatregelen pas weer na de herfstvakantie van kracht werden. Die hebben nauwelijks effect op de camping, omdat die gesloten is in de winter, maar zijn voor ons villapark de komende feestdagen en ook de voorjaarsvakantie wel degelijk van belang. Voor het komende jaar is het lastig vooruitkijken. We hebben nu twee maal te maken gehad met corona in het voorjaar. Om die reden durf ik ervan uit te gaan, dat het na het voorjaar allemaal weer normaliseert. Ik realiseer me wel dat bijvoorbeeld groepsaccommodaties veel meer te verduren hebben. Het boeken van grote groepen is tot op heden een erg lastig verhaal."

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement