Vers van de pers Ondernemer van de Week

Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

RenovaLease helpt je op weg met duurzame mobiliteit

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ondernemers. Op tal van terreinen worden zij geconfronteerd met eisen en verwachtingen op het gebied van verduurzaming. Keuzes maken daarin is lastig. Dat geldt ook voor mobiliteit en de keuze voor duurzaamheid binnen het wagenpark. Een goede start maak je met de mobiliteitsscan van RenovaLease. Daarmee krijg je antwoord op vragen als: is overstappen naar hybride of elektrisch rijden rendabel voor mijn bedrijf? Of voor hoeveel van onze medewerkers is een deelauto interessant? Je kunt direct aan de slag met aanbevelingen die passen bij jouw bedrijf.

Eerst maar even een misverstand uit de weg ruimen. Wie denkt dat RenovaLease uitsluitend werkt met de merken BMW en MINI heeft het mis. Natuurlijk gaan Robert Wielders, teamleader zakelijke markt en accountmanager Dennis Catsman daarover graag met je in gesprek, maar dat is nooit de insteek van het gesprek. “Wij zijn met nadruk een totaal aanbieder”, legt Robert uit. “Ons wagenpark telt circa 900 auto’s en die auto’s vormen een mix van alle automerken. Dat komt omdat wij werken vanuit de behoefte van onze klanten. Daar stemmen wij ons aanbod op af. Daarbij zoeken we desgewenst naar een optimaal evenwicht tussen maatschappelijke betrokkenheid en economisch rendement.”

Complete mobiliteit op een rij
Dat aanbod start in veel gevallen met een mobiliteitsscan. Dennis, die als accountmanager hoofdzakelijk in Zeeland actief is, legt uit dat hij graag met ondernemers in gesprek gaat. “Het is mooi om de ontwikkeling te zien. Waar vroeger vooral diesel gereden werd, zien we nu nog hoofdzakelijk  benzineauto’s. Maar de overstap van diesel naar benzine was eenvoudiger dan de stap die ondernemers nu willen zetten naar elektrisch rijden. Daar komt immers ook een complete infrastructuur van laadpalen bij. Om die reden helpen wij ondernemers om de complete mobiliteit op een rij te zetten. Hoeveel kilometers worden er gereden, door wie en met hoeveel auto’s? We houden alles tegen het licht en nemen desgewenst ook mobiliteitspassen of deelauto’s mee als mogelijke stap naar verduurzaming.”

Persoonlijk ontzorgen
Robert legt uit dat zijn team van vier accountmanagers en een binnendienstmedewerker het verschil maken door hun persoonlijke benadering. “De aanbevelingen die voortvloeien uit de scan vertalen we naar passende voertuigen. We zorgen ervoor dat we de wagenparkregeling door en door kennen, zodat we een nieuwe medewerker of een medewerker in een nieuwe functie direct een auto kunnen voorstellen uit de juiste categorie. We willen dat de ondernemer daar zo weinig mogelijk omkijken naar heeft. We willen persoonlijk ontzorgen en vooral diep doordringen in het DNA van het bedrijf.”

Wagenparkbeheer in goede handen
Wie kiest voor de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van RenovaLease wordt natuurlijk volledig ontzorgd bij de overstap. Steeds als een bestaand leasecontract afloopt, wordt een nieuw contract met RenovaLease afgesproken. “Gelet op de termijn van de meeste leasecontracten duurt het ongeveer vier jaar voordat  het complete wagenpark rijdt op basis van onze leasecontracten. Vanzelfsprekend kunnen we wel vanaf dag één het wagenparkbeheer overnemen en tijdig signaleren wanneer een contract verloopt. Dat is ons vak.”

Altijd een mobiliteitsoplossing
Robert en Dennis onderstrepen dat zij altijd een mobiliteitsoplossing hebben voor ondernemers. Oók voor ondernemers die liever kopen. Thierry Frik, vestigingsmanager bij Renova in Goes en Roosendaal, die ook bij het gesprek is aangeschoven beaamt dit. “We hoeven bij Renova nooit ‘nee’ te zeggen. Wil iemand graag de voertuigen kopen dan neem ik graag de tijd om te kijken hoe we BMW en MINI daar zo goed mogelijk kunnen inpassen.”

www.renovalease.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement