Vers van de pers Ondernemer van de Week

Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Scherpe creatie en slimme oplossingen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

LMG is een fullservice reclamebureau. Dat betekent eigenlijk dat ze alles in huis hebben om de klant optimaal te kunnen helpen. Zo hebben ze hun eigen socialmedia-experts, grafisch designers, developers en strategen. Naast het bureauwerk wat ze doen, organiseren ze ook grote evenementen (Contacta, Horecabeurs Goes en diverse banenmarkten). En Zeeland Zakelijk? Ook dat platform beheert LMG volledig.

'Zo weinig mogelijk van je budget verspillen aan een verkeerde doelgroep en verkeerde communicatiemiddelen. Wij brengen de doelgroep eerst in kaart op een heldere manier op basis van feiten, om vervolgens een plan te maken over de juist aanpak in de communicatie en uitingen die hierop aansluiten. Dat bespaart een hoop geld en dat is echt een specialisatie van ons reclamebureau' aldus Perry Kentin, directeur van LMG. Het team van LMG gaat graag tot het gaatje voor de klant en dat kunnen ze snel omdat ze alle expertises in huis hebben. De bedrijven die LMG mag helpen zijn op internationaal, nationaal en regionaal en lokaal niveau. Zo hebben ze werk mogen doen voor grote luchtvaartmaatschappijen als Lufthansa en vakantiespecialist TUI Nederland. 'Die grote bekende klanten zijn natuurlijk geweldig, maar ook het mkb van Zeeland vinden we fantastisch om te helpen'. 

LMG bestaat uit een gezellig en hecht team. 'Wij zijn een creatief team van ontwerpers, ontwikkelaars en strategen.' Iedere 'LMG strijder' (zo noemt het LMG team zichzelf) heeft zijn of haar eigen unieke kracht en krijgt ook ruimte om dat talent te ontwikkelen. Want LMG is altijd opzoek naar jong talent in de vorm van stagiaires. 'We zijn echt mensen mensen en we proberen een band op te bouwen met de mensen die we mogen helpen'. 

Wat het bedrijf uniek maakt is het oog voor scherpe creatie en slimme oplossingen. En vooral die slimme oplossingen zijn in deze gekke periode heel waardevol. Zo heeft LMG een eigen click & collect systeem ontwikkelt dat makkelijk ingezet kan worden door winkeliers die hun artikelen enkel voor afhaal mogen aanbieden. Maar ook het opzetten van een webshop is een mogelijkheid. Zo kozen het Omnium in Goes en Ondernemen met Lev voor die optie. Daarnaast hebben zij een eigen ticketsysteem dat kan worden ingezet voor het reguleren van bezoek in deze coronaperiode. Een aantal grote namen in Zeeland hebben dat systeem in gebruik en zijn daar erg over te spreken. Denk aan het Portaal van Vlaanderen, SVRZ, het Watersnoodmuseum, Bioscoop Goes en het Omnium Goes

Ook op online gebied werkt LMG haar expertises uit. Zo zijn ze sterk in online advertising op alle mogelijke kanalen en behoren zij tot het Facebookpartnerprogramma en zijn zij partner met Spotify zodat ook daar advertenties kunnen worden ingezet. Wanneer deze kanalen allemaal worden ingezet, krijg je eigenlijk een cirkel. Mensen zien je advertentie op het ene kanaal, klikken naar je website en komen je vervolgens op een ander kanaal weer tegen met een advertentie. Zo blijft het bedrijf, wat de advertenties met LMG heeft ingezet, continue in beeld bij potentiële klanten. Om die cirkel nog verder uit te breiden heeft LMG ook haar eigen nieuwsbriefsysteem ontwikkelt. Hiermee ontwikkelen we nieuwsbrieven zonder beperkingen op maat. Die nieuwsbrief wordt ook volledig aangepast naar de huisstijl van het bedrijf die de nieuwsbrieven verstuurd. 

Slimme oplossingen en scherpe creatie, LMG zegt het niet voor niets. Ze kunnen snel handelen, sturen en monitoren. Op die manier gaan zij met de klant richting het succes! Benieuwd wat LMG voor jou kan betekenen? Neem dan contact met op voor een afspraak en een goede bak koffie! Bekijk ook onze andere expertises: strategie, creatie, online, events en social media.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement