Vers van de pers Ondernemer van de Week

Auto van de week

Toyota Yaris 1.3 VVT-i Dynamic

2013
101pk (74KW)
Handgeschakeld
44073 km
Benzine
Hatchback

€ 10945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Ook voor ondernemers bankieren wij met de menselijke maat

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

SNS Bank staat op als dé bank voor de Zeeuwse mkb-ondernemer en zzp’er. De vestigingen in Zierikzee, Middelburg, Goes en Terneuzen zijn in de buurt en makkelijk benaderbaar, zo luidt de belofte van de vaste gezichten van de Zeeuwse SNS teams. “Wij bankieren met de menselijke maat”, vertelt Peter Spelier, manager klantteams in Zeeland.

De SNS-winkels in Zeeland zijn toegankelijk voor iedereen. SNS wil daarmee aangeven: wij koesteren de lokale binding met zakelijke en particuliere klanten. Met haar keuze voor lokale aanwezigheid durft SNS Bank tegen de stroom in te zwemmen. “Terwijl andere banken een terugtrekkende beweging maken, kiezen wij juist voor lokale winkels”, aldus Peter. “Wij vinden dat een mkb-ondernemer een persoonlijke, ondernemende bank verdient. En die is dichterbij dan je denkt.”

Grote en kleine ondernemerswensen
Peter vertelt dat SNS helemaal terug is op de zakelijke markt, terwijl grootbanken zich steeds meer focussen op een andere doelgroep en op grotere hypotheken. “Mkb-ondernemers en zzp’ers verdienen het om gezien te blijven worden. Zij zijn de drijvende kracht achter de groei van de Nederlandse markt. Samen zorgen deze bedrijven ervoor dat de economie draait en mensen aan het werk kunnen. Daarom draagt SNS graag bij aan het vervullen van grote en kleine ondernemerswensen.”

Betaalgemak
Dat doet SNS Bank bijvoorbeeld door soepel mee te bewegen met de situatie van ondernemers en SNS Zakelijk Krediet aan te bieden. Vanaf 5.000 euro tot 50.000 euro, tegen een scherpe rente. Of neem de SNS Bedrijfshypotheek, een interessante optie als ondernemers een bedrijfspand kopen, bouwen of verbouwen. Een hypotheek oversluiten met het oog op de lage rentes in de markt kan natuurlijk ook. De SNS Bedrijfshypotheek is beschikbaar voor bedrijven met een maximale omzet van vijf miljoen euro en een financieringsbehoefte tot 1 miljoen euro. Pand verduurzamen? Als duurzame bank, die goed scoort op de Eerlijk Geldwijzer denkt SNS Bank graag mee. Bovendien, er is bij duurzame investeringen meer mogelijk.

Ondernemers zorgeloos verder helpen
Net als de zakelijke betaalrekening en verzekeringen, zijn deze financiële producten er om ondernemers zorgeloos verder te helpen. Alles staat in het teken van betaalgemak. Maar het échte verschil maakt SNS Bank met haar persoonlijke dienstverlening. “Onze winkels zijn, net als de retail, zes dagen per week van 9 tot 17.30 uur open en telefonisch rechtstreeks bereikbaar. Je kunt gewoon met de winkel bellen en het mooie is: je spreekt dan altijd dezelfde mensen. Zij kennen de achtergrond van ondernemers, weten wat er speelt en zijn nadrukkelijk dichtbij. Wij merken dat daaraan veel behoefte is”, aldus Peter. De ervaren professionals van de lokale SNS-winkels helpen zakelijke klanten ook op weg in sparringsessies. Peter: “We bouwen een vertrouwensband op met zowel ondernemers als particulieren. Met kennis en kunde bijdragen aan de droom of wens die ze hebben, geeft veel voldoening. Of dat nu de aankoop van een woning is of het uitbreiden van de hypotheek voor zakelijk financieren. Elk gesprek met klanten is uniek en dat maakt het ook zo leuk.”

Energie hooghouden
De energie hooghouden gaat bij SNS Bank wel lukken in de komende jaren. “We zijn echt aan het groeien. Bankieren met de menselijke maat, dat is wat we doen. Als mkb-ondernemers en zzp’ers nog twijfelen: bel gewoon. Weg met die schroom, weg met die drempel. Wij zijn gewoon een bank en gaan graag met je in gesprek. Kom langs en drink een kop koffie. En vraag maar. Dan kunnen wij vast en zeker iets voor je betekenen.” Bel ons gerust op 030-633 30 02.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement