Sport & Business

JVOZ Businessclub bezoekt Zesdaagse

.
Zesdaagse van Rotterdam

podiumVrijdag 2 januari stond er weer een uitje op de agenda voor de leden van de JVOZ Businessclub. Geen voetbal dit keer, maar wel een topsportevenement, op uitnodiging van hoofdsponsor Roompot. Voor velen was het de eerste keer dat zij een bezoek brachten aan de Zesdaagse van Rotterdam. Daar bleek dat de organisatoren Michael Zijlaard en Peter Schep heel goed in staat bleken om de juiste mix van topsport en entertainment te creëren. “Ieder moment is er iets te beleven. Veel korte en spannende wedstrijden op de baan. Tussendoor optredens van De Kik. En natuurlijk een mooie presentatie van het Zeeuws getinte Team Roompot.”

Na de openingsdag voerde het Belgisch/Nederlandse koppel Iljo Keisse en Niki Terpstra de ranglijst aan. En na zes bijzonder spannende dagen pakten Keisse en Terpstra voor het 3e jaar op rij ook de eindzege in Ahoy.

Presentatie Team Roompot

Diverse renners uit de ploeg namen ook deel aan de Zesdaagse. Maar halverwege de avond stond het volledig nieuwe  Team Roompot volledig in de schijnwerpers van Ahoy. Het technische hart van de ploeg bestaat uit Michael Zijlaard, Erik Breukink, Michael Boogerd en Jean-Paul van Poppel. En naast een Zeeuwse hoofdsponsor (Roompot) en enkele Zeeuwse subsponsors (ZLM, Westrate) zitten er ook twee Zeeuwse renners in de selectie, Johnny Hoogerland uit Langeweegje en Brian van Goethem uit Sluiskil.

JVOZ Businessclub

De JVOZ Businessclub is gelieerd aan de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland van de gebroeders Dennis en Gérard de Nooijer en Dolf Roks. Met enige regelmaat worden evenementen georganiseerd of bezocht, waarbij sport en business altijd centraal staan. Ruim 50 Zeeuwse bedrijven zijn reeds als sponsor aangesloten bij de JVOZ Businessclub.

Meer weten over de mogelijkheden bij de JVOZ Businessclub en de bijzondere voordelen i.c.m. Zeeland Zakelijk? Neem dan contact op via jvoz@zeelandzakelijk.nl.

Foto-impressie

Bekijk hier alle foto’s >>

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close