Sport & Business

JVOZ Businessclub op bezoek in Dordrecht


Zaterdag 20 december vertrok de JVOZ Businessclub met een delegatie richting Dordrecht. Na een heerlijk diner te hebben genuttigd in Brasserie De Schaapskooi werd de wedstrijd FC Dordrecht – FC Groningen (1-1) bekeken vanaf de VIP-tribune. Die werd gevolgd door een benefietwedstrijd voor Serious Request en na afloop kon er nog gezellig geborreld worden met alle aanwezige sterren in de Business-lounge.

FC Dordrecht

Mede-oprichter oprichter van JVOZ, Gérard de Nooijer, is bezig aan zijn tweede seizoen als assistent-trainer bij FC Dordrecht. Vorig jaar dwong de ploeg promotie af naar de eredivisie, waar het nu hard knokken is tegen degradatie. Onder toeziend oog van de JVOZ delegatie pakte FC Dordrecht haar eerste thuispunt in de eredivisie sinds 1995 en daarmee verkleinde de hekkensluiter het gat met NAC Breda tot zes punten.

Serious Request

Na afloop van de competitiewedstrijd werd er nog een benefietwedstrijd gespeeld voor 3FM Serious Request. De wedstrijd werd gespeeld tussen het 3FM Dreamteam (onder leiding van Robert Maaskant) en het RTL Sterrenteam (onder leiding van Bert van Marwijk). Voor het 3e jaar op rij was het RTL-team te sterk voor het 3FM dreamteam. Oud-prof Regilio Vrede zorgde voor de enige treffer.

Sterrenteam

Maar natuurlijk waren er na afloop alleen maar winnaars. Zo werd voor elke wave door het stadion €200,- gedoneerd aan Serious Request en werden er na afloop in de business-lounge enkele collectors-items geveild door De Klusjesmannen. Dat leverde een totaalbedrag op van €10.487,- voor het goede doel.

Foto-impressie JVOZ Businessclub on tour

Bekijk alle foto’s hier >>

Tags

Related Articles

Geef een reactie