Sport & Business

TV Abtskerke populair voor lokale sportsponsoring

Sport & Business
In de categorie Sport & Business brengen we deze week een bezoek aan Tennisverenging Abtskerke. Een bescheiden, maar bloeiende dorpsverenging, waar jaarlijks ook een bijzonder populair toernooi wordt georganiseerd. Het totaalplaatje maakt TV Abtskerke steeds interessanter voor lokale sportsponsoring.

Geschiedenis
In 1987 vond de oprichtingsvergadering van TV ‘s-Heer Abtskerke plaats en anderhalf jaar later (in 1989) werden ook daadwerkelijk de eerste ballen geslagen. Na een gestage groei kwam er in 2003 een nieuw clubgebouw, met behulp van een groot aantal leden en Stichting Culturele Maatschappelijke Zorg te ‘s-Heer Abtskerke. Drie jaar geleden werden de banen vernieuwd. Inmiddels is TV Abtskerke de grootste sportvereniging van het Bevelandse dorpje. De vereniging bekleedt dan ook een belangrijke sociale functie binnen de gemeenschap. ,,TV Abtskerke is veel meer dan alleen een balletje slaan, de kantine is een centrale ontmoetingsplek op het dorp.”

Open Toernooi
Het Open Toernooi, dat zich verbonden heeft aan Stichting Flo4Kids als goede doel, is één van de jaarlijkse hoogtepunten in Abtskerke. Het toernooi wordt dit jaar gehouden van 3 t/m 10 juli en is toegankelijk voor iedereen. Er wordt gespeeld in de categorie 5 t/m 8. Nieuw dit jaar is de ‘Fun-categorie’, waarbij veelal een sterke speler met een op papier mindere speler samenspeelt. De nieuwe categorie is direct erg populair en trekt dit jaar diverse Zeeuwse (én Brabantse) toppers naar Abtskerke. Voor de servicekanonnen onder ons (en alle anderen natuurlijk) is er in het finaleweekend een snelheidsmeter aanwezig.

Ook mensen die niet meedoen zijn van harte welkom om de sfeer te komen proeven en nieuwe leden worden hier met open armen ontvangen. Dagelijks worden er verse maaltijden bereid tijdens het toernooi en op zaterdag 9 juli is er een feestelijke BBQ voor iedereen die honger heeft. Wil je nog meedoen? Inschrijven kan hier nog t/m 19 juni!

Sponsors
Het prima klimaat van sportiviteit en gezelligheid leidt in Abtskerke ook tot een indrukwekkende toename van sponsors uit de regio. Zo werden deze week o.a. ASR Autoschade ‘s-Gravenpolder, AVH Auto’sZuiver FinancieelTramper Goes Mazda & Mitsubishi, Century Aluminum Vlissingen en ook Zeeland Zakelijk als nieuwe sponsoren verwelkomt op Abtskerke. ,,In dit tempo hangt het park snel vol met borden en moeten we rap op zoek naar nieuwe sponsormogelijkheden”, aldus Anne van der Hage van TV Abtskerke.

Meer weten over de sponsormogelijkheden bij TV Abtskerke? Neem dan contact op met Hans de Jonge via 06‐83253514 of penningmeesterTVHAK@gmail.com.

 

De sponsorborden van Zuiver en Tramper Goes worden opgehangen op de banen van TV Abtskerke
De sponsorborden van ‘Zuiver Financieel’ en ‘Tramper Goes’ worden opgehangen op de banen van TV Abtskerke

 

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie