Sport & Business

Wielertalkshow met Humberto Tan

.
Opwarmen voor ‘Ster ZLM Toer’ en ‘Tour de France Arrivée de Zélande’

Op dinsdagavond 16 juni kijken Gemeente Goes en ZLM Verzekeringen graag met u vooruit naar twee Zeeuwse wielerhoogtepunten. Op woensdag 17 juni is de proloog van de Ster ZLM Toer. En op zondag 5 juli finisht de Tour de France op Neeltje Jans. Als opwarmer voor deze grote evenementen presenteert Humberto Tan op 16 juni een talkshowavond in theater De Mythe. Sidekick van Humberto is de bekende sportmarketeer Bob van Oosterhout.

Renners en kenners te gast

Humberto en Bob ontvangen bekende (ex-)wielerprofs, Tour-de-Francekenners en renners van de Ster ZLM Toer. U hoort er alle ins en outs van het wielrennen toen en nu. Natuurlijk is er ruimte voor smeuïge wieleranekdotes en geven de kenners hun visie op de komende wedstrijden.

Sportmarketeer Bob van Oosterhout over sportsponsoring

BobBob van Oosterhout neemt u mee in de wereld van sportsponsoring. Hij kan u als geen ander vertellen over de kracht van succesvolle sponsorprojecten.

Entertainment

De gesprekken worden afgewisseld met live-muziek en entertainment op het podium.

Tickets

De show vindt plaats op dinsdag 16 juni in De Mythe te Goes. Inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.30 uur. Tickets zijn hier te bestellen voor €25,- per stuk.

Tags

Related Articles

Geef een reactie