EvenementenNetwerkenNieuwsStarters

Inspirerende ondernemersdag voor starters en zzp’ers

Terneuzen, 20 september

TERNEUZEN – Zeeland Business organiseert op donderdag 20 september 2018 een ondernemersdag voor startersen zzp’ers bij Bio Base Europe Training Center in Terneuzen. Deze dag is bedoeld om zzp’ers,starters en ook eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud goed voor te bereiden op het ondernemerschap en verder op weg te helpen met hun onderneming.

ZZP’er en startende ondernemers

Als zzp’er of startende ondernemer krijg je met uiteenlopende zaken te maken. Hoe pak je dit het beste aan? Om de ondernemers hierbij te helpen, slaat Zeeland Business de handen ineen met de Zeeuwse Rabobanken, Gemeente Terneuzen, Gemeente Hulst en Gemeente Sluis. Deze en nog veel meer kennispartners delen graag hun expertise. Het belooft een inspirerende en nuttige avond te worden voor startende ondernemers, maar ook voor de zzp’ers die al geruime tijd actief zijn is diteen waardevolle avond.

Ondernemersdag

Tijdens de ondernemersdag kunnen de bezoekers informatie vergaren op de startersmarkt bij partijen als Dockwize, Ondernemersklankbord, Nobus Advocaten, Interpolis, Home of Image en Administratiekantoor Zeeland. Daarnaast kunnen ze seminars volgen over o.a. het schrijven van eenondernemersplan, het aantrekken van klanten, het verzekeren tegen risico’s en krijgen ze tips overhet bijhouden van een goede administratie. Verder is er een uitgebreide line-up aan regionale partijen aanwezig zoals WEA Zeeland, AdminTax en Buro89. Ook de ondernemer achter Yakiniku Grill deelt zijn ondernemersverhaal in een inspiratiesessie over ondernemerschap.

Gratis aanmelden

Aanmelden kan via de website. De avond is gratis te bezoeken en de officiële opening is om 18.45 uur. Het is mogelijk om vooraf aan te schuiven bij het broodjesbuffet.

Bekijk details van dit evenement »

Tags

Related Articles

Geef een reactie