Starters

Startersdag Bevelanden: 7 maart

7 maart, De Stenge Heinkenszand: Place to be voor starters en jonge ondernemers

Dinsdag 7 maart is het weer zover. Dan kunnen alle (pre)starters en jonge ondernemers gratis sfeer en kennis opsnuiven op de startersdag in Heinkenszand. Dankzij een heel uitgebreid gamma aan seminars, workshops, masterclasses, presentaties en 1-op-1-gesprekken kunnen ze zich prima voorbereiden op het ondernemerschap. De Startersdag wordt georganiseerd in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken.

Voorbeeld startersdag 5Waarom een startersdag?
Jammer genoeg is het nog altijd zo dat heel wat beginnende ZZP’ers of jonge bedrijven het na enkele maanden al moeten opgeven. Oorzaak? Een slechte voorbereiding. Dankzij dit event kunnen ondernemers die pas begonnen zijn of van plan zijn om te starten, zich beter oriënteren. Ze krijgen als het ware handvaten aangereikt om een vliegende start te garanderen. Thema’s die aan bod zullen komen, zijn onder meer: klantmanagement, marketing, bedrijfsbegeleiding en financieel advies.

Hoe doen starters het in Zeeland?
Volgens Marc Volleman (De Twaalfde Man Marketing en Communicatie) kunnen we met trots zeggen dat we de eerste 3 kwartalen van 2016 maar liefst 2.356 starters hebben gehad (bron: Kamer van Koophandel). Bijna hetzelfde als in dezelfde periode in 2015. Ondernemerschap zit in de lift. Bovendien is het aantal faillissementen afgenomen ten opzichte van het jaar 2015. Wie weet, hebben het aantal startersdagen hier wel iets mee te maken.

Voorbeeld startersdag 8Programma
De gratis toegankelijke startersdag gaat van start vanaf 17u30. Wie wil kan dan (tegen een kleine betaling) gebruikmaken van het heerlijke broodjesbuffet. Om 18u45 zorgt Marc Volleman voor de officiële opening en kunnen starters in gesprek gaan met bedrijven, instanties en overheden. Vervolgens kunnen zij deelnemen aan verschillende workshops en seminars, die het best aansluiten bij hun interesses, branches of sectoren. Het hele event duurt tot ongeveer 22u30.

Er zullen verschillende kennispartners aanwezig zijn, zoals: Rabobank, Belastingdienst, UWV, Gemeente Kapelle, Gemeente Goes, Gemeente Noord Beveland, Gemeente Borselle, Gemeente Reimerswaal, Unive het Zuiden, NHI Opleidingen, ABAB Accountants, Wea Zuid-West, SAS Assurantiën, Meijling en Sarneel notarissen, H-It Kenniscentrum Arca Retail, Design your own lifestyle, Ondernemersklankbord, Starterscoach Arne Hulstein, Hoefeijzers Automatiseringen, Delta, enzovoorts. Het wordt ongetwijfeld een sfeervolle avond vol interessante informatie, nuttige contacten en massa’s inspiratie.

Voorbeeld startersdag 11Aanmelden
De Startersdag is op dinsdag 7 maart. Iedereen is welkom vanaf 17u30 voor het broodjesbuffet. Vanaf 18u45 gaat het officiële programma van start. Deelnemen aan het event kost normaal €17,50 per persoon, maar voor (pre)starters en jonge ondernemers is de startersdag GRATIS. De kosten voor het broodjesbuffet bedragen €10,- per persoon.

Aanmelden kan hier. Hier vindt u alle praktische informatie rond het evenement.

Locatie
De Stenge
Stengeplein 1, 4451 CZ Heinkenszand

..

Tags

Related Articles

Geef een reactie