Starters

Startersdag op 1 februari in Goes

80% van recent gestarte ondernemingen blijkt na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms al na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Zeeuwse economie. Zeeland Business biedt hulp en organiseert samen met tientallen landelijke en lokale (kennis)partners op 1 februari een volledig gratis toegankelijke Startersdag

De Startersdag wordt georganiseerd in samenwerking met Zeeuwse Rabobanken en diverse Bevelandse gemeenten en wordt ondersteund door de KVK, Belastingdienst, Omnium Goes en het UWV. Daarnaast staan veel lokale organisaties paraat met kennis en expertise vanuit de regionale markt op financieel, communicatief, organisatiekundig en juridisch gebied.

Programma ZB Startersdag 1 februari Goes
Vanaf 17.30 uur kunnen de oriënterende starters, starters en jonge ondernemers met gebruik van het broodjesbuffet terecht bij het Omnium in Goes voor persoonlijke informatie op de startersmarkt. Ook dit keer zijn er belangrijke kennispartners aanwezig, zoals eerder genoemde partijen, het Benelux- Bureau voor Intellectuele Eigendom, aangevuld met gerichte lokale Kennispartners, zoals de BBIE, Het Financiële Huis, Meijling & Saneel Notarissen, Lantack Netwerk Solutions, RGR Financial Services, Zeelandnet, Brain Communicatie, ABAB Accountants en kordate ervaringsdeskundige Jenny Crone.
De aanwezigen kunnen daarnaast workshops en seminars bijwonen over bijvoorbeeld ‘De start van mijn bedrijf’‘, ‘Bestaat mijn bedrijf over een jaar nog?’, ‘Wat is jouw merk waard’, ‘Administratie, ga ik het zelf doen of besteed in het uit’ en ‘Het vinden van de O-factor’ (ondernemersfactor).

Pre starters die rondlopen met plannen om voor zichzelf te beginnen, starters die net begonnen zijn, maar ook de meer ervaren starters met een hulpvraag op het gebied van bijvoorbeeld financiën, administratie, belasting, beginnen van bedrijf vanuit uitkeringssituatie, (online) marketing, bedrijfsvoering kunnen gratis deelnemen aan de ZB Startersdag op 1 februari te Goes.

Programma + aanmelden >>.

ZBStartersdag

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie