KennisoverdrachtStarters

Het aantal ondernemers groeit in Provincie Zeeland

9 mei: Ondernemersdag Zeeland

Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat Zeeland helemaal ‘booming’ is voor ondernemers! Het aantal ondernemers in Zeeland is maar liefst met 7% gegroeid ten opzichte van vorig jaar.

tekst: Zeeland Business | foto's: Linda Hemmes fotografie

Ondernemersdag GroningenZo’n 600 startende ondernemers gooiden de handdoek in de ring vanaf het begin van 2019. In 2018 lag dit getal zo’n 20% hoger. Daarmee telt de provincie relatief het minst aantal stoppers. Omdat Zeeland zo’n ondernemende provincie is helpt Zeeland Business ondernemers graag op weg. In samenwerking met Rabobank, gemeente Noord-Beveland, Borsele, Goes, Reimerswaal en Kapelle, Interpolis en de Koploper wordt een ondernemersdag georganiseerd op 9 mei. Een greep uit het programma:

Ondernemen met impact

Tijdens het voorprogramma geeft Kees Klomp een masterclass Ondernemen met Impact. Kees Klomp (1968) is directeur van SMO; Stichting Maatschappij en Onderneming, de zakelijk-maatschappelijke denktank van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De Masterclass Ondernemen met Impact neemt de ondernemers mee langs de belangrijkste kenmerken van de betekeniseconomie.

Neurowetenschap voor ondernemers

Maurice van den Hemel van Gewoon Lekker Leven geeft de bezoekers inzichten over de werking van het brein en de directe toepasbaarheid hiervan op ondernemen.

Alles voor “The Gram”

Rachelle Verhage van Zeeuwze.nl verzorgt een sessie over de inzet van Instagram voor ondernemingen. Aan de hand van 13 stappen legt ze uit hoe Instagram zakelijk ingezet kan worden.

De Koploper

De ondernemersdag wordt georganiseerd op 9 mei en vindt plaats in de avonduren in De Koploper. Het voormalig belastingkantoor in Goes wordt getransformeerd tot een bruisend ondernemerscentrum. De Koploper faciliteert zowel grote als kleine bedrijven en biedt flexplekken en vergader- en kantoorruimtes. Dé perfecte plek om een ondernemersdag te organiseren dus!

Aanmelden

Het volledige programma en aanmelden kan via deze link »

Startersdag

Tags

Related Articles

Geef een reactie