EvenementenInnovatieStarters

Zeeuwse financieringspartijen verzamelen zich voor financieringsevent ‘Finance Me?!’

10 februari, Vlissingen

VLISSINGEN – Op maandag 10 februari vindt het grootste financieringsevent van Zeeland plaats: Finance Me?! Diverse vormen en mogelijkheden van (innovatie)financiering worden gepresenteerd tijdens een financieringsmarkt – bestaande uit ruim twintig partijen. Het event, georganiseerd door Impuls Zeeland en Dockwize, richt zich op (innovatieve) starters en mkb-ers die op zoek zijn naar (innovatie)financiering.

Experts

Onder andere fondsmanagers, financiers, investeerders, accountants en ervaringsdeskundigen presenteren zich tijdens dit evenement op de financieringsmarkt en lichten de mogelijkheden van verschillende financieringsvormen toe. Daarnaast is het als deelnemer mogelijk om één op één in gesprek te gaan met deze experts. Een unieke mogelijkheid voor ondernemers, want wanneer vind je al deze partijen bij elkaar? 
 
Gedeputeerde Jo-Annes de Bat (Provincie Zeeland) opent het financieringsevent. Spreker Wouter de Vries is medeoprichter van YourSurprise. Hij vertelt zijn succesverhaal als Zeeuwse ondernemer. Na het plenaire gedeelte is het tijd voor de financieringsmarkt. 

Aanmelden Finance Me?! 

Het event is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via de website van Dockwize. Meer informatie en aanmelden op: https://www.dockwize.nl/events/finance-me 

Tags

Related Articles

Geef een reactie