Starters

ZIGZAG zoekt ambitieuze vrouwen

ZIGZAG subsidiefonds zoekt vrouwelijke ondernemers met innovatieve plannen en ambitie

De stichting ZIGZAG wil dit jaar ook het vrouwelijk innovatief ondernemerschap in Zeeland meer kansen bieden en beter op de kaart zetten. Voor de zoektocht naar vrouwelijke ondernemers is o.a. een commercial gemaakt. En het werkt; er komen nu al meer aanvragen voor gesprekken van vrouwen met vernieuwende plannen. Een aantal vrouwelijke ondernemers zal in het ondernemerschap worden gevolgd via een aantal filmmomenten. Dit als voorbeeld en ter inspiratie voor anderen.

Businesscoach of consultant

De komende maanden worden vrouwelijke ondernemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken o.a. gekoppeld aan een ervaren businesscoach of consultant. ZIGZAG stelt hiervoor een advies/coach-voucher ter beschikking ter waarde van € 500,– per deelnemer.

Stichting ZIGZAG

ZIGZAG is een niet-commerciële, particuliere stichting en beschikt over een innovatie-stimuleringsfonds. Met de campagne wil de stichting nu vooral ook vrouwelijke ondernemers wijzen op deze subsidiemogelijkheid. Mogelijk kan de stichting iets betekenen of financiële ondersteuning bieden en daarmee innovatie of een vernieuwend aspect versnellen of verbeteren. Met het bevorderen van vernieuwend ondernemerschap wil de stichting een bijdrage leveren aan het stimuleren van de Zeeuwse economie en nieuwe werkgelegenheid. Dat geldt uiteraard ook voor vrouwelijk innovatief ondernemerschap.

ZIGZAGvrouwZoektocht

De zoektocht naar ondernemende vrouwen met ambitie kan gevolgd worden via de website www.zigzagzoekt.nl  De website is sinds kort online; de vrouwelijke ondernemers met vernieuwende plannen komen binnenkort op de site. De presentatie van de businesscoaches zijn wel al te zien.

Meer informatie

Stichting ZIGZAG
Elly Hilgers, coördinator, 06-54768239
www.zigzagzoekt.nl en www.zigzagfonds.nl
Edisonweg 41 A5, 4382 NV Vlissingen

Tags

Related Articles

Geef een reactie