StreetPlug 10e in KVK innovatie top 100

De ranglijst geeft een goed beeld van de innovatieve kracht van het mkb op dit moment. De bekendmaking van de 15e KVK Innovatie Top 100 vond online plaats, in het bijzijn van Koning Willem-Alexander. Het Zeeuwse bedrijf StreetPlug staat binnen de innovatie top 100 op een prachtige 10e plek. 

De ranglijst geeft een goed beeld van de innovatieve kracht van het mkb op dit moment. Noord-Holland is met 21 bedrijven het best vertegenwoordigd, gevolgd door Noord-Brabant met 17 en Zuid-Holland met 16 bedrijven. Na de ICT-sector (18 innovaties) zijn de meeste innovaties afkomstig uit de sector food en agro (16) en de creatieve industrie (15). Alle innovaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, gerealiseerde omzet en groeipotentie. Aan de KVK Innovatie Top 100 is geen geldprijs verbonden.

StreetPlug
StreetPlug is het laadpaal alternatief. Op zoek naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak? StreetPlug heeft hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto's. Een slimme technologie in een strak design. Een flexibel alternatief voor de laadpaal, toepasbaar op elke locatie met het oog op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld. Zo maakt de StreetPlug het mogelijk dat u thuis of onderweg zorgeloos uw elektrische auto kunt opladen met een aantal belangrijke voordelen. 

Benieuwd naar StreetPlug?

Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie