Auto van de week

Renault Twingo 0.9 TCe Dynamique Automaat

2016
90pk (66KW)
Automaat
8683 km
Benzine
Hatchback

€ 11945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Studenten in Roosendaal hebben wat te kiezen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Associate degrees Academie heeft 14 nieuwe uitstroomprofielen! Komend studiejaar kunnen studenten nog gerichter kiezen. En bedrijven in de regio kunnen straks profiteren van professionals met een duidelijk specialisme.

De Ad-academie in Roosendaal heeft nu 9 voltijd hbo-opleidingen. En elke opleiding heeft verschillende uitstroomprofielen. Met de nieuwe profielen speelt de academie in op de vraag vanuit bedrijven in de omgeving. Dat is belangrijk want zo binden ze hoger opgeleiden aan de regio. Studenten zijn enthousiast, vooral omdat ze zich mogen specialiseren en kunnen kiezen voor een concreet beroep.

De nieuwe profielen per opleiding

  • Finance: Assistent-controller, Assistent-accountant, Financieel sociaal dienstverlener
  • HSW: Welzijnsmakelaar, Leefstijladviseur, Zorginnovator
  • Engineering: Mechatronics engineer, Electrical engineer, Mechanical engineer
  • Informatica: Appdesigner en -ontwerper, Webdesigner en -ontwerper, Systemdeveloper
  • Logistiek: Supply chain coördinator, Logistiek engineer

Open dag. Ook voor ouders!Op zaterdag 12 februari kunnen studiekiezers de academie in Roosendaal bezoeken. Ze horen dan alles over de tweejarige hbo-opleidingen en de nieuwe uitstroomprofielen. Want er valt wat te kiezen! Tussen de presentaties van de verschillende opleidingen door is er ook ruimte om de open lesruimtes te verkennen en kennis te maken met docenten. Speciaal voor ouders van studiekiezers is er online bijeenkomst op 8 februari. Inschrijven voor beide evenementen kan via de website Ad-academie.nl.

Associate degreesEen Associate degree is een 2-jarige praktijkgerichte opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma op onderwijsniveau 5. Het is een mooie vervolgstap voor mbo 4-studenten en praktische havisten. De Associate degrees Academie is een samenwerking tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. De academie heeft ruim 750 studenten en 9 voltijd Ad-opleidingen met verschillende uitstroomprofielen.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement