Vers van de pers

De beste notenbar van Nederland zit in Goes

De beste notenbar van Nederland zit in Goes

Floor 2.0 Goes is Nederlands Beste Foodspecialist Noten & Chocolade. Deze winkel is helemaal van nu. De winkel straalt klasse uit door hoogte, het veelvuldig gebruik van zwart/antraciet en grote product blow-ups. 

Lees meer...
Ben Steffen wint Yara Challenge 2021 met opruimspel

Ben Steffen wint Yara Challenge 2021 met opruimspel

Afval opruimen, maak er een wedstrijdje van. Dat is volgens kunstmestfabrikant Yara dé oplossing om ervoor te zorgen dat het fabrieksterrein binnen een jaar het schoonste fabrieksterrein is van Zeeland.

Lees meer...
Internationale studenten waardevol voor Zeeuwse arbeidsmarkt

Internationale studenten waardevol voor Zeeuwse arbeidsmarkt

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van stageplaatsen voor internationale studenten. Medisol, verkoper van AED’s, werkt al zeven jaar met internationale studenten, van Oeganda tot Roemenië. En die nieuwe en dynamische energie die zij met zich meebrengen is goed voor de Zeeuwse arbeidsmarkt, vertelt Bernard Hollaers. Je leest er alles over in de nieuwsbrief van het aanvalsteam arbeidsmarkt.

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Typhoon gaat met Zeeuwen in gesprek over diversiteit

Typhoon gaat met Zeeuwen in gesprek over diversiteit

Typhoon gaat met Zeeuwen in gesprek over diversiteit, een inclusieve samenleving en Black Lives Matter. Onderwerpen waarover taboes en ongemakken heersen.

Lees meer...
Themabijeenkomst Krapte Technisch Personeel

Themabijeenkomst Krapte Technisch Personeel

Donderdagmiddag 17 juni organiseert HR Netwerk Zeeland een Themabijeenkomst om gezamenlijk stil te staan bij oplossingen voor de krapte aan technisch personeel op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Werk je bij een technsiche Zeeuwse werkgever, of wil je meedenken over oplossingen? Meld je dan aan!

Lees meer...

100.000e bezoeker SVRZ locatie Hof Rietzanger

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Afgelopen week ontving SVRZ locatie Hof van Rietzanger in Heinkenszand de 100.000e bezoeker. Dit is mede mogelijk gemaakt door het bezoekregistratiesysteem dat beschikbaar werd gesteld door LMG uit Goes.

Bezoekers kunnen op ieder gewenst moment dankzij het bezoekregistratiesysteem een afspraak boeken. SVRZ maakt nog steeds dankbaar gebruik van deze tool. Ze maken er zoveel gebruik van dat afgelopen week het 100.000e bezoek is geregistreerd. De 100.000e bezoeker was de dochter van Mevrouw de Dreu die in SVRZ Hof Rietzanger in Heinkenszand woont. Bij het bezoek aan haar moeder werd de dochter verrast met een overheerlijke taart van het bedrijf LMG. Wat een feest. 

In het voorjaar van 2020 ontwikkelde SVRZ samen met LMG uit Goes een bezoekregistratiesysteem. Na de lockdown in de verpleeghuizen was dit voor SVRZ op een veilige en gecontroleerde manier bezoekers toelaten in de locaties. Dat was fijn! En zeker dat dit geautomatiseerd kon.

Informatie over het bezoekregistratiesysteem? Bekijk www.lmg.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie