Auto van de week

Kia Sportage 1.6 T-GDI DynamicPlusLine trekhaak

2019
177pk (130KW)
Automaat
21374 km
Benzine
SUV

€ 30945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Niet ontevreden, maar de hoop gaat weg

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Het is natuurlijk super dat we ‘van slot zijn gehaald’ en weer gasten kunnen ontvangen. Na ruim een jaar coronapandemie en zeker tien maanden sluiting zijn we ronduit tevreden dat we alweer bijna op dezelfde bezetting zitten als voor de pandemie. Alleen het weer laat ons nog een beetje in de steek. Dat merken we aan de spontane bezoekjes van wandelaars en fietsers, maar ook aan de mensen die graag een terrasje pakken. Om die reden zijn we voorzichtig en geven we een zeven.

We hebben de afgelopen tijd meer aandacht kunnen besteden aan social media. Nu we weer volop open zijn, verlegt onze focus zich meer intern, bij de gasten. Zij zijn immers onze belangrijkste ambassadeurs, want niets kan op tegen mond tot mond reclame.

Of ik terug wil naar het ‘oude normaal? We mogen wat mij betreft van de drie begroetingszoenen definitief afscheid nemen… Ik ben trots op de keuzes die we maken en op onze veerkracht. We moeten onszelf steeds opnieuw uitvinden en ik vrees dat we hier nog wel een poos mee te maken zullen hebben. Met de start van de vakantieperiode ben ik ontzettend benieuwd hoeveel toeristen in eigen land zullen blijven en of er nieuwe maatregelen vanuit het kabinet blijven komen.

Hilanda de Bruine, eigenaresse bij CAISSON eten, drinken, slapen en een goed gesprek, geeft de economie op 15 juli 2021 een 7. 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement