Uncategorized

Beleef werk met ‘WrX! Experience’

14 en 15 juni: Bedrijventour + Job Festival

Of er leuke bedrijven en jobs zijn in Zeeland? Absoluut! Het aantal vacatures is gigantisch, alleen je je moet ze wel weten te vinden. En dat blijkt nog niet altijd zo eenvoudig. Natuurlijk zie je de vacatures op internet en uiteraard ontmoet je wel eens iemand van een specifiek bedrijf . Maar weet je dan genoeg? Of blijft het nog een beetje gissen naar hoe interessant zo een bedrijf werkelijk is en wat ze nu precies doen? Kortom, eigenlijk móet je gewoonweg op 14 en 15 juni naar de WrX! Experience komen!

WrX! Experience

WrX! Experience is hét werkgelegenheidsevenement waar je niet zomaar over werk leest en praat, maar het werkelijk beleeft en ervaart. Het is een tweedaags evenement, bedoelt voor werkzoekenden en werkgevers door heel Zeeland. Op vrijdag 14 juni kun je tijdens de WrX! Bedrijventour letterlijk bij bedrijven langsgaan en krijg je een uniek kijkje in hun keuken. De dag erna staan de deuren van de Machinefabriek in Vlissingen wagenwijd voor je open tijdens het WrX! Job Festival. Het evenement is uitermate geschikt voor als je op zoek bent naar een leuke baan, stage of bijbaan, maar ook een unieke netwerkgelegenheid voor bedrijven om met elkaar in contact te komen en werkzoekenden. Het event is dus voor zowel werkzoekenden als bedrijven om te bezoeken!

Bedrijventour Zeeland

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat in een fritesfabriek, hoe de grote sluizen van de Oosterscheldekering bediend worden en wat er gebeurt in een energiecentrale? Of hoe autoschadeherstel nu echt in zijn werk gaat, laat staan hoe in een fabriek donuts, brownies en ander lekkers voorbereid en klaargemaakt worden?! Dat is precies wat je kunt zien, ervaren en beleven tijdens de WrX! Bedrijventour.

Op verschillende tijdsblokken ben je op 14 juni van harte welkom voor een rondleiding bij bijvoorbeeld:
• CSM Bakery Solutions
• McCain Foods Holland
• Cargill
• Van den Berg Autoschade
• Topshuis Neeltje Jans & Oosterscheldekering
• PZEM Middelburg
• UWV klantcontactcentrum
• Verschillende Scalda vestigingen

Check de functies

Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en een presentatie over hun producten én werkzaamheden. Wat komt er allemaal bij kijken? Welke functies zijn er en hoe uitdagend zijn die? Welke verantwoordelijkheden krijg je en welke doorgroeimogelijkheden zijn er? Ervaar tegelijkertijd zelf hoe het bedrijf aanvoelt. Wat voor sfeertje hangt er? Past het bedrijf bij jou en vice versa? Vervolgens is er natuurlijk ook alle mogelijkheid om vragen te stellen en alvast een spetterende indruk te maken op, wie weet, jouw toekomstige werkgever.

Meld je aan

Via www.wrxzeeland.nl kun je je aanmelden voor een rondleiding bij een of meerdere bedrijven. Per bedrijf geldt een limiet voor het aantal deelnemers aan de ochtend- en middagsessie. Meld je dus op tijd aan, want vol is vol. En, oh ja, het kost niks!

Job Festival Zeeland

Op zaterdag 15 juni wordt de Machinefabriek in Vlissingen omgebouwd tot het WrX! Job Festival.Het gaat hier niet om zomaar een jobbeurs, maar om een heus festival met muziek, eten en drinken, diverse activiteiten, workshops en vele interactieve!

Op dit festival beleef je werk op een leuke, interactieve manier. Werkgevers uit allerlei verschillende branches laten je op een leuke en interactieve manier zien wat ze doen. Vele Zeeuwse organisaties zijn aanwezig tijdens het Jobfestival, bijvoorbeeld: Provincie Zeeland, UWV, Dow, AH, Randstad, Schalda, HZ, ADRZ. Bekijk een actueel aanbod van aanwezige bedrijven via de website www.wrxzeeland.nl

Volg workshops & seminars

Ben je nog niet zover? Kan je cv nog wel een likje verf gebruiken en moet je nog steeds die oude kan-eigenlijk-allang-niet-meer-profielfoto vervangen? Of weet je bij ‘talenten’ nog niet goed wat je in moet vullen en pakt jouw onuitwisbare indruk niet altijd in positieve zin uit? Check dan de workshops en seminars die je daarbij, en bij nog veel meer dingen, gaan helpen. Je vindt ze op www.wrxzeeland.nl.

Registreren

Het WrX! Job Festival is volledig kosteloos. Claim je gratis ticket op www.wrxzeeland.nl en geef alvast aan naar welke workshops en seminars je eventueel wilt gaan.

Summer Festival!

Het WrX! Job Festival is open van 09.00 tot 16.00 uur. Maar blijf ook daarna zeker nog even hangen. Want dan barst het Summer Festival los, met artiesten als Frenna, Johnny500 en Team Peach. Dit is de eerste van vier festivals die, verspreid over de zomer, door heel Zeeland worden georganiseerd door Festive Events. Koop je tickets via www.summerfestivals.nl.

Voor iedereen die leuk werk zoekt

WrX Experience is er voor iedereen, van studenten tot werkzoekenden tot Zeeuwse werkgevers om te netwerken op het netwerkplein, of je nou op zoek bent naar een stage, bijbaan, zomerbaan, eerste baan, vervolgbaan of wellicht je laatste baan. Maar het evenement is ook bedoeld voor als je HR medewerker of werkgever bent en wilt gaan netwerken met de standhouders of elkaar.
Ofwel ben je op zoek naar een leuke job? Nieuwsgierig naar de openstaande vacatures in Zeeland? Benieuwd welke werkgevers er allemaal zijn in jouw regio? Ben je oriënterend en wil je verschillende job’s ervaren? Of wil je gewoon lekker komen netwerken? Kom dan naar de WrX Experience!

WrX! Experience op een rijtje

• Vrijdag 14 juni
WrX! Bedrijventour
Diverse sessies in ochtend en middag
Meld je aan via www.wrxzeeland.nl
• Zaterdag 15 juni
WrX! Job Festival
Van 9.00 tot 16.00 uur
Claim je gratis ticket via www.wrxzeeland.nl
• Zaterdag 15 juni
Summer Festival
Aansluitend aan het WrX! Jobfestival
Koop je ticket via www.summerfestivals.nl

WrX

Tags

Related Articles

Geef een reactie