Hét festival van de lage landen!

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Op 3, 4 en 5 juni 2022 vindt de 11e editie van VESTROCK plaats. VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Ben jij erbij? Bestel jouw tickets. 

Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden.

Kaartjes voor VESTROCK zijn nog steeds te koop. 

En deze artiesten ZIJN AANWEZIG: 

Familieprogramma
VESTROCK kondigde op 24 februari het familieprogramma aan: K3, Mega Mindy, Buurman & Buurman, Steven & Hans Kazán, Mad Science, Andre Het Astronautje en Herman Brood Academie. 

Sponsormogelijkheden
Jij kan onderdeel zijn van ons prachtige festival met een goed gevuld programma, de beste sfeer van Zeeland en de mooiste omgeving van de regio! Benieuwd naar de sponsormogelijkheden en VIP-arrangementen? Mail gerust voor meer informatie naar sponsor@vestrock.nl!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement