Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Sponsor worden van VESTROCK 2023?

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

VESTROCK is het grootste festival van Zeeuws-Vlaanderen en het op één na grootste festival van provincie Zeeland, maar heeft initimiteit van een boutique festival. Het festivalterrein is prachtig gelegen aan de rand van middeleeuwse vestingstad Hulst. Dit jaar wordt het gevierd op 2 en 3 juni. 

Een weekend VESTROCK biedt een heerlijke mix allerlei podiumkunsten met de nadruk op muziek. Op de weide is een bourgondisch aanbod van eten (ook vega- en vegan) en drinken te vinden. Daarnaast serveren we als eerste festival van Nederland een eigen speciaalbier: VESTROCK BLOND. Dit wordt elk jaar, naar eigen recept, speciaal voor het festival gebrouwen. VESTROCK wordt professioneel georganiseerd door een enthousiaste groep mensen met passie voor muziek en de regio. Het gehele jaar wordt er energie gestoken in het neerzetten van een nieuwe editie wordt gezocht naar vernieuwende ideeën. Samen met honderden vrijwilligers is het al twaalf jaar gelukt om het publiek te verrassen met bijzondere belevenissen. 

VESTROCK wordt altijd zo duurzaam mogelijk gerealiseerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het scheiden van afval en het doorspoelen van toiletten met regenwater. Door gebruik te maken van de laatste wetenschappelijke inzichten, wordt de ecologische voetafdruk verkleint. 

Sponsor worden van VESTROCK 2023?

Als partner maak je deel uit van het team. Dit biedt heel veel voordelen! Zo hoor je nieuwe bevestigde artiesten net iets eerder dan anderen en kun je zorgeloos genieten tijdens het festival. Je verblijft dan in de exclusieve VIP lounge en dat is een unieke belevenis voor jou, je relaties, gasten of medewerkers. In de VIP lounge word je de hele dag in de watten gelegd met o.a. onbeperkt eten en drinken. Dit alles met prachtig uitzicht op het hoofdpodium . In de lounge kunt u ook gebruik maken van zitgelegenheden en er is een privétoilet aanwezig. Geinteresseerd? Mail even naar sponsor@vestrock.nl.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement