Ondernemer van de Week

De markt voor (veiligheids)kleding en pbm’s past mij als een jas

De markt voor (veiligheids)kleding en pbm’s past mij als een jas

Trendy schoenen, modieuze soft shell jassen, stoere werkkleding, thermo kleding en complete kostuums en vrouwelijke combinaties; wie de showroom van Matthijs Industrial Supplies binnenstapt, realiseert zich dat werkkleding tegenwoordig gezien mag worden. “De tijd dat werkkleding alleen functioneel was, ligt ver achter ons. De uitstraling en het draagcomfort zijn aanzienlijk verbeterd. Wij hebben bijvoorbeeld Helly Hansen in ons assortiment, een merk dat bekend is uit de ski- en zeilsport. De ervaringen die zij opdoen bij deze actiesporten, vertalen ze naar hun werkkleding. Dat zie je en dat merk je vooral tijdens het dragen.”

Lees meer...
Samenwerken met een hart voor Yerseke

Samenwerken met een hart voor Yerseke

1 + 1 = 3: het is min of meer deze opstelsom die van toepassing is op hetgeen Lennert Steketee in Yerseke doet. Of: van het één kwam het ander. Want wie vakantiehuisjes verhuurt, krijgt weleens vragen over fiets- en scooterverhuur. En met zoveel toeristen over de vloer ligt een heuse Tourist Shop voor de hand. Het is in een notendop het verhaal van deze jonge ondernemer. Samen met zijn vrouw Lenny grijpt hij alle kansen om Yerseke en de Bevelanden op de kaart te zetten.

Lees meer...
Hulpverlener, ethisch hacker en daardoor sterk in IT-dienstverlening

Hulpverlener, ethisch hacker en daardoor sterk in IT-dienstverlening

Snelle, stabiele IT-systemen, die 24/7 zorgeloos draaien, dat is dé expertise van Ronald Mies en zijn bedrijf Labyrinth-IT. Maar met ruim twintig jaar IT-ervaring is de kennis van Ronald veel breder. Zo is Labyrinth-IT sterk in professionele Wifi-oplossingen en telefonie en introduceerde het recent een uniek systeem dat ransom ware in een vroeg stadium detecteert. “Wat betreft IT security ben ik opgeleid als ethisch hacker. Waarom? Om goed te kunnen beveiligen, moet je weten hoe je moet inbreken”, vertelt de ondernemer, die recent ook startte met dekabelgigant.nl.

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

We hebben oog voor de mooiste locaties en gebouwen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

“De Timmerfabriek in Vlissingen is misschien wel het meest spraakmakende project dat we in portefeuille hebben. Dit schitterende, industriële rijksmonument transformeren wij in een Urban Leisure Hotel met hotelkamers, appartementen en een penthouse. Wij nemen de ontwikkeling, marketing en verkoop voor onze rekening. Deze werkwijze is uniek en kenmerkend voor TEAMforREAL en haar specialty teams.”

Het verhaal van Joeri Beekman en Paul Huges klinkt als een jongensboek, boordevol spannende ideeën en het lef om ervoor te gaan. Dat deden ze in 2015, toen ze hun eerdere samenwerkingsverbanden beklonken met een gezamenlijke onderneming. “Mijn achtergrond is marketing & communicatie. Paul is al zijn hele carrière actief in het onroerend goed”, vertelt Joeri. “We ontdekten dat onze kracht ligt in het samenbrengen van onze competenties. Daarmee bieden we een uniek totaalpakket: het ontwikkelen van recreatieprojecten in de Zuidwest-Nederland en de verkoop ervan. Dat doen we vanuit de vennootschap TEAMforREAL met TEAM Concepts, de projectontwikkelingsorganisatie én creatieve broedplaats en met TEAM Leisure, dat is gespecialiseerd in de marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten.”

Het allerbeste en meest onderscheidende project
Joeri en Paul hebben oog voor de mooiste locaties en gebouwen in de Zeeuwse delta. Het is duidelijk dat zij uitsluitend gaan voor de allerbeste en meest onderscheidende projecten. Of, zoals Paul het verwoordt: “We zijn niet de ontwikkelaars die een stuk weiland kopen, daar wat huizen bouwen en een slagboom plaatsen. We ambiëren uitsluitend niche-projecten, waarmee we met passie en bezieling aan de slag kunnen gaan. Bij het merendeel van de projecten zijn we zelf de initiator, maar natuurlijk worden we soms ook benaderd door ondernemers die begrijpen dat wij met onze dienstverlening hun project naar een hoger plan kunnen tillen.”

Ieder project een nieuwe customer journey
Juist doordat TEAMforREAL alles in eigen huis doet, bestaat de mogelijkheid om nauwe, langlopende relaties aan te gaan met de investeerders in hun projecten. Sales manager Alexander Snoodijk, die bij het gesprek in het, recent opgeleverde en geopende, Boutique Hotel Rijks in Goes aanwezig is, benadrukt dat zijn TEAM Leisure alles doet om investeerders te begeleiden in het aankooptraject. “We treden pas naar buiten als het hele plaatje klopt. Als wij er 100% achterstaan, benaderen we investeerders. Naar ons idee, starten we bij ieder bouwproject weer met een nieuwe ‘customer journey’. Sommige investeerders stappen regelmatig in, anderen incidenteel. Dat maakt voor de klantbenadering niet uit. We investeren in goede relaties en wederzijds vertrouwen. Het is leuk om te zien dat dit werkt en investeerders elkaar ook onderling kennen en opzoeken. Zo komt het voor dat iemand uit Groningen rustig naar Zeeland rijdt voor een borrel waarbij we iedereen bijpraten over de recente ontwikkelingen.”

Zakendoen met een glimlach
Pas als alle TEAM members, ieder vanuit zijn eigen expertise, enthousiast zijn over een ontwikkeling, wordt daarmee gestart. Aansprekende voorbeelden zijn, naast Hotel De Timmerfabriek en Boutique Hotel Rijks, bijvoorbeeld Hotel Kaap West in Westkapelle en Hotel Zeeuws Licht in Dishoek. KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een voorbeeld van een project waar de TEAM members zo enthousiast over raakten, dat zij hiervoor de verkoop en marketing verzorgen. Het Bleekveld in Goes heeft een zodanige aantrekkingskracht dat TEAMforREAL hier recent een kantoor heeft geopend. Alhoewel, kantoor? Die naam mag het eigenlijk niet hebben. “We maken van dit kantoor op de kop van het Bleekveld een ‘echt thuis’ waar je graag even binnenstapt. Laagdrempelig voor een kop koffie uit onze espressobar, een goed gesprek in onze sfeervolle loungehoek of we pakken gezamenlijk een terrasje bij onze buren van Katoen. Ons motto is niet voor niets ‘Property with a Smile’. Zo willen we zakendoen, laagdrempelig en met een glimlach.”

Hotel Zeeuws Licht te Dishoek

Hotel Zeeuws Licht te Dishoek

Kijk voor meer informatie op www.teamforreal.nl en www.teamleisure.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes