Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

We laten ons netwerk graag voor u werken

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Ronald Denkelaar uit Vlissingen is geen man van stil zitten. Samen met zijn vrouw Nadwa ziet hij kansen en mogelijkheden. Na een carrière als adviseur afvalwaterbehandeling en het installeren van zonnepanelen, startten Ronald en Nadwa in Vlissingen een schoonmaakbedrijf en uitzendbureau. De naam is de Arabische vertaling voor het woord ‘correct’. En dat is precies wat ze nastreven. Hun kracht?  “We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om aan de slag te gaan. Daarin zijn we niet naïef. We maken altijd met iedereen persoonlijk kennis en begrijpen wat inleners belangrijk vinden.”

Afspraak is afspraak, zoveel is duidelijk als we Ronald en Nadwa spreken. “Heb ik om 10.00 uur een afspraak met een potentiële kandidaat en hij of zij komt om vijf over tien aan? Dan heb je een probleem. Want, als je dat op je eerste dag al bij mij doet, belooft dat weinig goeds voor de toekomst”, legt Ronald uit. “Wij zijn daarin open en transparant. We regelen zaken zo goed mogelijk voor de uitzendkrachten en voor de inleners, maar verwachten daarvoor wel dezelfde correctheid en openheid terug.”

Breed inzetbaar netwerk
Het netwerk van dat Ronald en Nadwa hebben opgebouwd, blijkt voldoende om steeds geschikte kandidaten te werven. “Via via weten mensen ons te vinden. Momenteel hebben we hoofdzakelijk kandidaten met lbo en mbo werk- en denkniveau in ons bestand. Zij zijn in heel Zeeland actief bij uiteenlopende opdrachtgevers, zoals industrie, groothandelsbedrijven en de bouw.” Mazbout uitzendbureau biedt kandidaten een uitzendcontract. “We verlonen maandelijks. Vanzelfsprekend heeft iedereen recht op vakantiedagen en vakantietoeslag. Dat vermelden we allemaal op het loonstrookje.”

Betrouwbare partner
Om de betrouwbaarheid van het uitzendbureau te onderstrepen werkt Ronald momenteel hard aan het behalen van het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. “Werkgevers lopen geen enkel risico als zij via ons medewerkers inlenen. Dat risico ligt volledig bij ons. Door te werken op uitzendbasis hebben werkgevers de tijd om onze kandidaten te peilen. Sommige beschouwen de pool met uitzendkrachten als een kweekvijver, waaruit zij de beste kandidaten op termijn zelf een dienstverband kunnen aanbieden.”

Oog voor scholing
Ronald en Nadwa zijn zich ervan bewust dat de beheersing van de Nederlandse taal belangrijk is. Om die reden maken zij plannen om hun uitzendkrachten, waar mogelijk, op de werkvloer te scholen. “We zetten in op een soort van trainingen waarbij vooral de begrippen aan bod komen, die relevant zijn voor het desbetreffende werk. Zodra corona dit toestaat, willen we deze taaltrainingen gaan uitrollen. Verder hebben wij zoveel mogelijk uitzendkrachten hun VCA-certificaat laten behalen. Andere cursussen of trainingen, zoals heftruckchauffeur, verzorgen we graag in samenspraak met de inlener.”

Vrijblijvend kennismaken
“Wij laten ons netwerk graag voor u werken”, vertellen Ronald en Nadwa. Interesse? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.  

Kijk voor informatie op: www.mazbout.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement