Werken, nét over de grens met GrensMatch

GrensMatch is een matchingsapp voor de arbeidsmarkt. Zij willen dat werkgevers en werkzoekenden in de grensregio gemakkelijk contact met elkaar kunnen leggen. GrensMatch helpt je graag bij het zoeken van geschikt personeel en het opstellen van een persoonlijk werkzoekenden profiel.

  • Ben jij als werkzoekende op zoek naar een (andere) job? Dan is GrensMatch iets voor jou. Maak een profiel aan en vul je werkervaring, skills, hobby's en voorkeursberoep in. Als een werkgever interesse heeft in jouw profiel, wordt er contact met je opgenomen. 
  • Heb je als werkgever een vacature? Gebruik GrensMatch als gratis recruitment tool en blader tussen profielen van werkzoekenden in de grensregio. Vind de juiste kandidaat in de app!
  • Ben je student en op zoek naar een stage of bijbaan? 
  • En wil je kennismaken met een nieuwe werk-cultuur en de kansen die je buurland je kunnen bieden? Ga dan aan de slag met GrensMatch!

Ontdek jouw kansen via: https://grensmatch.com/nl

De arbeidsmarkt is in beweging. Optimaal gebruik maken van talent, dat is onze ambitie. Met GrensMatch is het gemakkelijk om op zoek te gaan naar een job in de grensstreek. Als werkgever kan je op zoek naar een kandidaat met de juiste kwaliteiten voor je vacature. Met deze mobiele webapp kan je overal op een snelle manier bladeren door een database met werkzoekenden. Gebruik GrensMatch als extra recruitment tool om personeel te werven. Zowel op je smartphone, tablet als PC.

Bij het zoeken naar een job of personeel stoppen we vaak bij de grens. GrensMatch vindt dat iedereen gemakkelijk en dichtbij huis een leuke job moet kunnen vinden. Een job waarbij jouw persoonlijke competenties goed worden benut en waarbij de werkgever je kan inzetten op jouw talenten. Ontdek welke kansen werken of rekruteren over de grens voor jou kan betekenen.  

GrensMatch is ontwikkeld door EURES Scheldemond in samenwerking Den Doelder Recruitment. EURES staat voor EURopean Employment Services en is een Europees netwerk om de arbeidsmobiliteit in Europa en grensregio's te vergroten. EURES geeft advies en informatie aan werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Het advies van EURES en het gebruik van de app is gratis.

Ontdek meer over GrensMatch via: https://grensmatch.com/nl

Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie